Prospetime si culoare pentru o baie alba

0

O baie albă nu trebuie să fie plictisitoare. Trebuie doar să ştii pe ce să pui accentul pentru ca aceasta să nu fie doar o baie clasică, ci şi una chic.

baie alba

 

Iată câteva idei:

Montează o perdea de duş colorată. O perdea de duş colorată este soluţia cea mai uşoară pentru a adaugă o pată de culoare băii tale. Şi o vei putea schimba oricând în cazul în care te vei plictisi sau vei dori o altă culoare.

Legătura cu natura. Este un mod minunat să te simţi în legătură cu natura prin aplasarea în baie a unor ghivece cu flori. În plus, ghivecele şi florile vor face un contrast frumos cu albul din baie, adăugând culoare şi veselie încăperii. Ai grijă însă ce plante alegi pentru baie – nu multe rezistă la aburi şi umiditate.

Focusează-te pe altceva decât pe culoare. Dacă îţi surâde ideea de baie albă, atunci cine te opreşte să faci totul alb? Însă, e recomandat să strici puţin monotonia prin ampalsarea căzii, sau a dulăpioarelor. De asemenea concentrează-te asupra sistemului de iluminat. Ceva colorat va face un contrast frumos cu albul din jur.

Adaugă un tablou abstract. Poate nu te-ai gândit la asta până acum, dar este o soluţie bună de a înveseli spaţiul şi de a capta atenţia. Un perete alb este perfect pentru aşa ceva.

Nu uita de materialele textile. O baie perfect albă unerori te duce cu gândul la spital, iar asta sigur nu îţi doreşti. O poţi înveseli şi sigur i se va schimba aspectul de spital cu prosoape colorate.

Măreşte spaţiul cu ajutorul oglinzii. Baia este camera perfectă în care îţi poţi face de cap cu o oglindă mare. În acelaşi timp, oglinda va da impresia de spaţiu mai mare. Asigura-te că ramele oglinzii nu sunt tot albe. Ai nevoie de puţină culoare, totuşi. Poţi alege să mergi pe rame aurii sau vintage. Va arăta spectaculos pe fondul alb.

Dacă ai alte soluţii pentru a înveseli o baie albă, lasă-ne un comentariu.

 

Sursa: homedit.com

Sursa foto: EPSTOCK – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply