Decoratiuni de toamna pentru casa

0

Decoratiuni de toamna  (4)Dacă vrei să aduci toamna în casă iata câteva idei pentru decoraţiuni de toamnă pentru casă.

Unele dintre cele mai simple, dar de efect decoraţiuni de toamnă sunt frunzele uscate, presate. În puzderie de nuante, forme si mărimi, frunzele de toamna îşi pot găsi cu uşurinta locul pe rafturile unei biblioteci sau chiar într-un tablou handmade. Pune frunzele uscate în toată casa, in special pe suprafete închise la culoare, pentru a iesi usor in evidenta.

Citeste si: O casa boema cu stil

Dovlecei si flori de toamna. Pe masa din living poti amplasa decoratiuni de toamna sub forma de dovleci (naturali sau artificiali) de diferite mărimi şi forme. Asorteaza la acest decor un buchet de flori colorate de toamna, de culori deschise, precum albul, cremul, bejul ori maroul deschis.

Decoratiuni de toamna  (3)Parfum de toamna. Aroma toamnei este usor iute, vanilată, amăruie cu vagi urme de fum de lemne. Combină aceste arome, aducând în casă frunze uscate castane pe care le combini cu o lumanare alba, simpla, cu esenţă de vanilie într-un pahar, iar langă ea, de-o parte si de alta, conuri de brad si mandarine, mere, nuci şi portocale.

O farfurie de cristal cu nuci ăi alune, castane si mere de toamnă, sunt în sine o idee de decoraţiuni de toamna pentru casa.

Citeste si: Cum isi decoreaza gradina fiecare zodie

Decoratiuni de toamna  (2)O ghirlandă obişnuită poate căpăta accente de toamnă şi poate să fie pe lista cu decoraţiuni de toamna pentru casă. Combina conuri de brad, ghinde, muşchi şi frunze uscate. O poţi agăţa la uşa de la intrare, în casă sau în holul casei.

Citeste si: Cea mai frumoasa mansarda

Păturile, elementele de decor clasice din casă, de la perne la draperii îşi pot schimba culoarea. Culoarea în sine este unul din cele mai importante elemente de decor pentru casă, iar culorile toamnei sunt de bază atunci când vrei să faci decoraţiuni de toamnă pentru casă.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodie

Nu trebuie să transformi casa într-un bazar de toamnă ca sa realizezi aceste decoraţiuni de toamnă pentru casă. Detaliile sunt cele care fac diferenţa, iar cele câteva accente de decor cu aspect autumnal sunt de cele mai multe ori suficiente pentru a trece casa în noul sezon şi a genera starea de melancolie dulce a toamnei.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply