O casa boema cu stil

0

 

Visezi la mobila noua si la o casa dupa firul cu plumb? Eu nu! Eu cred ca o casa ideala este o casa calda, simpla, colorata, normala, confortabila, aerisita, spatioasa si luminoasa. O casa boema cu stil. Si mai cred ca o astfel de casa se poate face, fara eforturi financiare imense, doar cu putina imaginatie.

casa boema cu stil

Iata o casa boema cu stil, o casa minunata, foarte vesela, admirabil decorata in care nici unul din pielesele de mobilier nu depaseste un buget minim, unde tesaturile sunt cele care coloreaza si dau caracter, unde spatiul este respectat, iar culorile sunt alese cu intelepciune, arta si rafinament.

Citeste si: Casa suedeza, model de organizare si stil

casa boema cu stil

Culoare, flori, lumina si caldura. Acesta este sentimentul pe care il lasa decorul intr-o casa boema cu stil.

Prea multe indicatii nu sunt de dat, pozele vorbesc singure si spun mai mult decat putem spune noi. Simplitatea camerei de zi este totala. Podelele si combinatia de culori sunt cele care “mobileaza”.

Citeste si: Casa nordica si stilul scandinav

casa boema cu stil

O camera multifunctionala intr-o casa boema. Este folosita ca birou, loc pentru luat masa, iar atunci cand este nevoie, masa pe roti devine blat de bucatarie, sau se lipeste de perete pentru a face loc prietenilor si petrecerilor din familie.

Dulapul-biblioteca este orice vreti voi. Este o piesa veche de mobilier, reconditionata si modificata. Este loc pentru carti, vesela, pahare si in egala masura obiect de decor in bucatarie si in livingul deschis. Simplu, practic, cald, eficient.

Citeste si: Locuinta in 7 metri patrati

casa boema cu stil

Dormitorul din aceasta casa boema cu stil este uluitor. Petretele este tapetat cu tapet de hartie. Patul este simplu. Cuierul, noptiera si lada sunt reconditionate, iar dulapul de haine, imens si bine organizat.

De dragul lui s-a sacrificat o noptiera, dar sacrificiul nu este nici macar sesizat pentru ca totul se imbina si se completeaza perfect. O casa boema cu stil!

Citeste si: Cea mai frumoasa mansarda

Sursa: 79ideas.org

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply