Decor pentru Ziua Indragostitilor. Idei simple

0

decor pentru Ziua ÎndrăgostițilorPuțin romantism nu a ucis pe nimeni, ba chiar din contră, este foarte posibil să facă bine și sufletului și spiritului, așa că avem câteva idei simple de decor pentru Ziua Îndrăgostiților.

Ca să te bucuri de atmosfera specială din această zi sau ca să suporți exagerările de Ziua Îndrăgostiților mai ușor tot ceea ce trebuie să faci este să intri în joc.

Citește: Lumanare din portocala

Ai ghivece cu flori în casă? Evident, cine nu are! Atunci folosește-te de ele pentru a realiza un decor pentru Ziua Îndrăgostiților. Este simplu, este elegant, este frumos și ai, în plus, bucura, unui proiect simplu realizat de tine, pentru…. voi!

Citeste si: DIY – Suport pentru prosoape

decor pentru Ziua Îndrăgostiților (1)Ai nevoie de o folie de plastic subțire sau de bucați de carton. Colorează-le cu vopsele acrilice. Cele mai bune culori: rozul, roșul și nunațe dulci de mov. Decupează inimioare de dimensiuni diferite. Nici un alt simbol nu se potrivește mai bine pentru decor pentru Ziua Îndrăgostiților așa că nu-ți bate capul cu alte modele. Poți actualiza și ghivecele florilor din casă cu această ocazie. Încearcă culori din aceeași gamă.

Citeste si: DIY – O sticla de plastic si pauza de joaca

Inimioarele le poți agăța ca pe globurile din bradul de Crăciun pe plantele tale din casă. Cele care nu pot fi agățate le poți fixa în vărful unor bețe de lemn pentru frigărui cu puțin adeziv și le poți fixa în solul din ghiveci. Este foarte simplu și extrem de simpatic.

Citeste si: 5 borcane si 5 idei

Dacă tot am pomenit de bradul de Crăciun, caută printre ornamente inimioare. Trebuie să existe! Acestea, împreună cu fundițele albe, pot să completeze detaliile de decor pentru Ziua Îndrăgostiților. Totul stă în imaginața ta.

Citeste si: Lumanari decorative pentru casa si gradina

De ce merită să faci un decor pentru Ziua Îndrăgostiților, deși este o sărbătoare împrumutată? Pentru că este o zi pozitivă, cu un mesaj frumos. Și dacă nu vrei să o sărbătorești în 14 februarie, nu te oprește nimeni să o marchezi cu ocazia zilei de Dragobete!

Sursa foto: ©imagineilona/ maglara –Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply