Decor de Craciun si conifere pentru ghiveci

0

M-am îndragostit de puiul acesta de Cupressus (i se mai spune si chiparos și este un arbore rasinos, cu frunza veșnic verde, care poate sta o bună bucată de vreme, în ghiveci, în casă) și care este un excelent personaj principal pentru decor de Crăciun. Simplitatea, bunul gust, aerul cald, verdele de o dulceață incredibila al arborelui de Cupressus fac împreună un decor de Crăciun perfect potrivit pentru apartamentele mici, în principal, dar binevenit pentru orice spațiu.

decor de Crăciun

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Prea multe detalii nu sunt de dat, ceea ce este de remarcat pentru aceste decor de Crăciun fiind ușurința realizării lui, spațiul mic pe care îl ocupă și șansa extraordinară de a nu sacrifica bradul de Crăciun. Cupressus poate sta iarna în casă, vara pe terasă, iar după ce crește mai mare poate fi transplantat în grădină.

Citeste si: Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

decor de Crăciun

Acest decor de Crăciun unde un pui de Cupressus este personajul central nu are nevoie de globulețe, iar verdele minunat și desimea pufoasă pe care o are puiul de ”brad” este suficientă.

O ghirlandă de lumini albe, strălucitoare, un fes de Moș Crăciun și o farfurie cu portocale sunt detaliile minime de care ai nevoie pentru a aduce aerul de sărbătoare elegantă, autentică și foarte personală în casă.

Citeste si: Cinci idei de iarna pentru casa ta

decor de Crăciun

Cupressus te poate ajuta să faci amenajări și decor de Crăciun în orice colț din casă.

Cupressus poate rezista câteva zile și într-un loc mai puțin prietenos – de exemplu în hol, unde nu este lumină, sau într-un colt dintr-o cameră, atâta vreme cât primește suficientă apă.

Citeste si: Decoratiuni handmade pentru Craciun. Etamina si cusaturi

Cupressus nu suportă globulețele, așa că este de dorit să nu agăți nimic pe crenguțele lui.

Cupressus poate să fie cel mai bun brad de Crăciun, dat fiind aspectul lui excepțional de decorativ, culoare perfectă și rezistența sa la condiții de stres (căldură, lipsa luminii), dacă acestea sunt pe o perioadă scurtă de timp.

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun

Una peste alta, dacă vrei decor de Crăciun în casă, dar nu ai nici timp pentru a face amenajări, nici bani foarte mulți de investit, daca esti eco, iar ideea de a lua în casă un brad taiat, este în dezacord cu principiile tale, cea mai bună soluție este un Cupressus în ghiveci. Un pas în plus înseamnă două-trei ghivece. Alege Cupressus de dimensiuni diferite, iar în acest fel poți face un aranjament cu totul special.

Foto: GoodMoodPhoto-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply