Cum sa-ti infrumusetezi casa low cost

0

Primăvara simți nevoia să-ți înfrumusețezi casa, dar vrei să faci asta fără costuri exagerate. Iată cele mai bune soluții care te vor ajuta să poți să-ți înfrumusețezi casa low cost, pe bugetul oamenilor normali.

Citeste si: Gustul culorii si contrastele cromatice

Am făcut un plan de acțiune care te poate îndruma să faci mici minuni la tine acasă și să-ți înfrumusețezi casa low cost.

Vopsește pereții din baie sau din bucătărie sau pe cei din hol (sau pe toți dacă te simți în stare). Ori doar un perete în camera de zi.

Vopselurile lavabile, foarte ușor de întins, care schimbă complet aerul dintr-o încăpere sunt mai mult decât accesibile și este păcat să nu le folosești.

Alege tonuri pastelate de roz, verde, galben, albastru sau marsala. Aplică două straturi pentru o culoare profundă. Testează înainte ca sa vezi daca nuanța aleasă se potrivește cu stilul tau și ține minte că o culoare pe un perete întreg este deseori diferită de un test de culoare pe un colț de perete. Ține cont și de faptul că lumina și intensitatea luminii dintr-o cameră pot modifica felul în care precepi culoarea.

Citeste si: Solutii simple care improspateaza casa

Adaugă ceva verde în casă și flori. O cameră se poate schimba radical dacă aduci o plantă, dacă împodobești ferestrele cu flori sau cu jardiniere. De cele mai multe ori efectul este maxim chiar daca vei pune doar semințe de gazon în jardinierele de la ferestre.

Culoarea înseamnă viață, iar a adăuga culoare în casă este una din cele mai bune strategii care te ajută să-ți înfrumusețezi casa low cost. Orice poate fi colorat, schimbat, îmbunătățit, înveselit.

Fețele pernelor de decor, cuvertura, husa canapelei, carpeta din hol sau din camera de zi, covorul de la intrare, covorașele din baie, abajururile, prosoapele de bucătărie, prosoapeșe din baie, abajururile și încă multe altele. Textura este la fel de importantă ca și culoarea. Adaptează culorile noi la cele vechi, adaugă tonuri metalice, schimbă culorile de accent ale unei camere și o să înfrumusețezi casa low cost.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

Într-o baie amenajată într-o singură culoare prosoapele din baie, covorul de baie într-o culoare tare, sunt suficiente pentru a schimba decorul. În camera de zi adaugă un scaun colorat în tonuri șoc, un covor nou în hol (mic și fără complicații financiare) sunt toate detalii care te vor ajuta să-ți înfrumusețezi casa low cost.

Nu fugi de culorile neon, de accentele dure de culoare nici măcar în dormitor. Abajururile, lenjeria de pat pot schimba complet camera cu o investiție minimă.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Variază tonurile de alb din camerele monocrome. Albul nu are o singură nuanță că câteva de la alb unt, la alb roz, de la albul strălucitor și electric, până la albul smântână și albul cu tentă albastră.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

Culorile la modă nu trebuie adugate în cantitate mare penru a dovedi că te adaptezi curentului și ca să-ți înfrumusețezi casa low cost. În doze mici este desori mai eficntă decât exagerând, dar plasează aceste tonuri pe val în locurile foarte vizibile din casă.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply