Cum să speli hainele de două ori mai repede

0

Ducem vieți aglomerate și pe repede înainte. Jonglăm cu jobul, familia, prietenii și activitățile casnice, în cursa pentru a ne face timp să ne ocupăm de toate. Și, cu toate acestea, petrecem aproximativ 8 ore pe săptămână spălând hainele iar această activitate se desfășoară, de regulă, între orele 19:00 – 21:00 sau în weekend-uri.

Conform studiilor LG, aproximativ 91% dintre consumatorii europeni separă hainele înainte de spălare, mai ales din considerente de igienă. Astfel, din nevoia de a spăla separat, pierdem 8 ore din timpul care ar putea fi alocat celor dragi sau hobby-urilor noastre, gestionand spălatul hainelor. 8 ore ar putea echivala cu o zi întreagă de muncă, 5 sesiuni de mers la sală sau 5 filme văzute, 4 concerte sau piese de teatru, 8 ore de ieșit în parc cu cei mici sau de plimbat câinele sau 120.000 de cuvinte citite.

Există totuși o solutie sa ne putem recâștiga jumătate din acest timp. Prima mașină de spălat cu două cuve din lume, LG TWINWash™ permite spălarea simultană a două tipuri diferite de haine, deci de două ori mai repede și economisind jumătate din timpul nostru.

Cum se întâmplă? Masina de spalat LG TWINWash™ este dotată cu două compartimente de spalare, care pot funcționa atât simultan, cât și independent, unul principal pentru spalarea hainelor voluminoase, și unul secundar,  TWINWash™Mini, destinat spalarii hainelor de dimensiuni mai mici, delicate, haine pentru bebelusi sau pentru spălarea cărora este necesar un program special. Ambele compartimente sunt integrate într-un produs cu design premium, ergonomic și care se va potrivi în orice locuință.

Alături de aplicatia SmartThinQ care permite gestionarea de la distanta a masinii de spalat si funcția eficientă de uscare Eco-hybrid, TWINWash™vine cu soluția de spălare/uscare ce va ușura procesul de gestionare a hainelor de spălat.

Astfel, accidentele de culoare sau deteriorarea hainelor nu își vor mai face loc în viețile noastre, căci avem posibilitatea de a spăla simultan, dar și separat, hainele albe și cele colorate, hainele delicate și cele de toată ziua, cele voluminoase și cele de dimensiuni mici, inclusiv hainele părinților și hăinuțele bebelușilor.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply