Cum să ieși în evidență cu lenjerii de pat de Crăciun!

0

Emoția Crăciunului ne acaparează deja și goana după cadouri abia acum începe. O dată cu această perioadă ne dorim să ne decoram și casele în spiritul sărbătorilor, astfel că ghirlandele, globurile și calendarele de advent nu lipsesc din peisajul niciunei case. Desigur, ne dorim să fim unici și creativi, dar să simțim deopotrivă că perioada feerică a Crăciunului merită trăită din plin.

Tu cum te-ai gândit să decorezi anul acesta? Clasic, în tonuri de roșu și verde? Modern, în nuanțe de al și argintiu? Casa poate fi decorată în multe feluri, plecând uneori chiar de la lucrurile pe care le folosim zilnic. Iată câteva idei de decorare pe care îți vei dori să le încerci, fără a-l uita însă pe personajul principal al acestei perioade și anume Mos Crăciun.

Decorează patul cu o lenjerie de pat Crăciun. Moș Crăciun a devenit un laitmotiv al sărbătorilor, iar promovarea în acest sens se face prin toate mijloacele vizuale posibile. Îl regăsim așadar pe dragul Moș Crăciun și pe lenjeriile pat și trebuie să recunoaștem că acest lucru este cel puțin inedit. O astfel de lenjerie nu doar va arată minunat pe patul tău, ci te va face fii mai nerăbdător în așteptarea moșului. Modelele sunt nenumărate, iar tu îți vei putea găsi imaginile preferate fără prea mult efort. Dată fiind explozia comercială din mediul online, vei putea vedea produsele astfel încât să poți fi sigur de alegerea ta. Lenjeriile le vei putea alege în funcție de dimensiunea patului tău, iar ceea ce este mai interesant este vei putea folosi lenjeria pentru mai mult timp, chiar după trecerea sărbătorilor de iarna.

O astfel de lenjerie de pat cu Moș Crăciun sigur va fi pe placul tău, dar și a oaspeților tăi. Pe lângă faptul că reprezintă o imagine arhicunoscută și veselă, lenjeria va avea și proprietatea de a schimba aspectul sobru al patului, aspect pe care majoritatea lenjeriilor de pat îl au, din cauza culorilor simple, uni. Însă, o lenjerie cu tema Crăciunului te va scoate din anonimat și va avea și efectul de a te înveseli.

Fețe de masă cu imaginea Crăciunului și șervețele de masă tematice. Masă de Crăciun va fi mai tentantă și mai relaxantă, dacă totul în jur este tematic. Nu te îngrijora în privința decorului, deoarece ideea de Crăciun este foarte permisivă și îți permite să jonglezi cu orice imagine. pa lângă fața de masă tematică, adaugă lumânări discrete, învelite în materiale diafane sau chiar sfeșnice. Vei vedea că această idee de decorare va fi și pe placul invitaților tăi, care în mod cert nu vor tăcea nepăsători.

Globuri și decorațiuni din fetru. Dacă până acum ne puteam delecta privirea cu decoruri clasice de Crăciun, iată că ultimii ani ne aduc o adevărată explozie de decorațiuni din materiale textile, a căror avantaje ne conving. Globurile și decorațiunile din fetru nu se sparg și nu se strică și pot fi mai nou și personalizate. Firește, poți apela și la varianta din sticlă a globurilor și vei vedea că și aici posibilitățile sunt nenumărate. Globurile de sticlă pot fi pictate sau imprimate, sau realizate prin tehnică șervețelului. Aceeași tehnică poate fi folosită și pentru alte tipuri de decorațiuni, drept pentru care nu îți mai rămâne decât să îți exersezi abilitățile creative, încercând să îți decorezi casa în tematica Crăciunului.

Crăciunul este perioada în care visam mai mult și dăruim mai mult. De asemenea, aceasta este perioada în care oferim și iubim. Crăciunul mai mult decât o sărbătoare, este o stare, sau o trăire și tocmai de aceea avem atâtea opțiuni pentru a face din această experiență una cu adevărat memorabilă.

 

Sursa foto: Pixabay.com

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply