Cum decorezi un brad alb

0

Un brad alb poate părea o exagerare, dar efectul decorativ este demn de luat în seamă. Un brad alb se potrivește unor spații mari, dar poate sta bine și într-o cameră de zi mare, luminoasă și spațioasă.

brad alb (1)

Deși aparent nu par să fie foarte mari diferențe, un brad alb nu se decorează la fel ca unul calsic, veritabil sau din plastic, de culoare verde. Un brad alb are nevoie de câteva trucuri în plus pentru ca efectul final să fie unul cu adevărat spectaculos.

Dacă alegi un brad alb ia în calcul că acesta ocupă, vizual mai mult loc decât unul tradițional. Pentru că este special, trebuie tratat special, iar decorațiunile pentru un brad alb trebuie alese cu grijă. Cel mai sigur mod pentru a-l împodobii este să mergi pe globuri de o singură culoare, cu forma asemănătoare și să adaugi figurine identice. Adaugă o stea impunătoare în vârf, o ghirlandă de lumini albe și gata.

Nu face greșeala de a pune luminițe colorate într-un brad alb. Nu se potrivesc. Cel mai bine este să folosești lumini albe sau, dacă vrei neapărat lumini colorate, mergi pe o singură culoare în ton cu cea a globurilor.

Bradul alb se pretează pentru a fi împodobit atipic. Poți alege globuri negre sau globuri albe, galbene sau rosii. De fiecare data aceste decorațiuni trebuie să fie în ton cu una din culorile dominante ale camerei pentru că în acest fel bradul se va integra în decorul din cameră.

Poți împodobi bradul și cu globuri colorate diferit dar în acest caz acestea trebuie, obligatoriu să fie identice ca formă și mărime. Simetria este unul din secretele reușitei pentru decorarea unui astfel de brad. Podoabele de tipul ghirlandelor de beteala sau șirurile de mărgele trebuie cu mare atenție alese, regulile de mai sus fiind valabile și pentru aceste decorațiuni.

Bradul alb trebuie împodobit cu decorațiuni de foarte bună calitate pentru că acestea vor fi foarte bine vizibile, iar imperfecțiunile vor strica imaginea.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply