Cum isi decoreaza casa zodiile de apa. Racul, Scorpionul si Pestii

0

Fiecare zodie are pasiunile și tainele ei, iar aceasta se vede în felul în care își decorează casa. Iată care sunt detaliile specifice și cum își decorează casa zodiile de apă. Racul, Scorpionul si Pestii.

zodiile de apă

Racul, o veritabilă zodie de apă este eleganța întruchipată. Iubește stilul clasic pentru că este după sufletul lui. Iubește tot ceea ce este clasic, este mereu îndrăgostit de tradiții și este un păstrător al acestora. casa unui rac o să fie o expresie a acestor pasiuni. Chiar dacă decorul este modern accentele clasice, retro sau detaliile de familie nu vor lipsi. Este una din zodiile de apă care știe cel mai bine să pună în valoare moștenirea de familie și are darul de face din lucrui aparent fără valore adevărate bijuterii numai prin modul în care sunt expuse și prin dragostea pe care le-o poartă.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de pamant. Capricornul, Taurul si Fecioara

Atunci când își va decora locuința, Racul va încerca să îmbine într-un mod creativ clasicul cu modernul, așa că lângă un element antic el va așeza un obiect modern. Designul pentru care Racul optează este unul elegant și chiar dacă această alăturare de elemente pare decât o simplă aglomerație, ea nu este nici pe departe așa.

Scorpionul este îndrăgostit de ară, dar arta pe care el o iubește este una a sa, dincolo de tendițe, stiluri sau curente artistice. Principiul unui Scorpion este: un obiect are valoare doar dacă îmi place mie, iar obiectele care îi plac sunt neprețuite pentru acesta. Cu toate acestea Scorpionul iubește artă și este foarte elegant și opulent atunci când vine vorba de amenajările interioare. Orice Scorpion care se respectă o să pună accent, în casă, pe modul în care decorează baia și pe cameră de zi.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de aer. Balantele, Varsatorii si Gemenii

Pești, una din zodiile de apă cu foarte accentuat caracter acvatic este mereu în căutarea locuinței perfecte. Peștii sunt perfecționiștii zodiacului atunci când își amenajează locuința și o fac cu maxim simț de răspundere. Ei pun accentul pe confort și echilibru, caracteristici ce trebuie să se regăsească în fiecare cameră a locuinței.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa zodiile de foc. Berbecul, Leul si Sagetatorul

Pentru Pești, una din zodiile de apă tipice, o casă confortabilă este cea în care predomină culorile albastru și verde. În casa unui Pește autentic vei gasi o fântână sau/și un acvariu, dar și spații largi, deschise, ferestre mari cu vedere frumoasă și multe plante.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply