Cum amenajezi un open space?

0

Cum amenajezi un open space – În încăperile cu suprafețe generoase este mai ușor să conturezi decoruri elaborate. Iată cum poți crea mai multe zone de interes, perfect armonizate.

open space 1

O canapea cu un design frust se va integra foarte bine într-o zonă de zi amenajată modern. O alegere inspirată este modelul Monolith, de la brandul Ditre. Prețul acesteia variază în funcție de dimensiuni, pornind de la 9.974 lei, la Innova Interiorism.

Atunci când demarezi proiectul de amenajare a unei încăperi ample, trebuie să iei în considerare, în primul rând, plasarea ferestrelor: lumina naturală nu trebuie să fie obturată de piese de mobilier masive. În cazul în care vei dori totuși ca, la nivel vizual, să realizezi delimitări menite să particularizeze funcțiunile unei compoziții, o poți face cu ajutorul unor construcții ușoare, respectiv al unor pereți cu structură metalică, placați cu gips-carton.

open space 2

Zonele de interes pot fi puse în valoare și cu ajutorul luminilor. Pentru a crea o scenografie reușită, alege lampa suspendată Cocktail, de la brandul Ideal Lux. Costă 1.051 lei la Innova Interiorism.

Este bine să finisezi un astfel de perete despărțitor în nuanțe neutre – tocmai pentru a-i atenua prezența și a transfera atenția asupra laturii sale practice. Dacă această construcție de delimitare este suficient de solidă, folosește-te de ea pentru a fixa polițe și alte corpuri de depozitare ușoare, dar foarte utile.

open space 3

Geometria jucată  atrage privirile asupra compoziției de dulapuri și etajere din colecția One D, a brandului Siloma. Cea din imagine are prețul de 7.827 lei și poate fi comandată la Innova Interiorism.

Text: Mariana Nicolae; Foto: PR

Cum amenajezi un open space este titlul unui articol apărut în revista CASA LUX NR 6/IUNIE 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply