Cum amenajezi un dormitor simplu. Idei si sfaturi

0

Un dormitor simplu este un dormitor frumos. Asta pentru ca simplitatea este mereu eleganta si frumoasa. In plus un dormitor simplu poate sa fie si foarte confortabil, daca respecti cateva din ideile de baza pe care le presupune o astfel de realizare.

dormitor simplu

Un dormitor simplu inseamna ca aceasta satisface nevoiele esentiale ale acestei acestei incaperi, ca nimic nu este in plus si ca elementele suplimentare de decor sunt reduse la minimum. Un dormitor simplu nu inseamna ca vei pierde in ceea ce priveste confortul, ba chiar din contra. Un dormitor simplu este relaxant, odihnitor si prietenos atata vreme cat acesta iti satisface nevoile de confort.

Cum amenajezi un dormitor simplu (1) - CopyCiteste si: Idei de amenajare pentru un dormitor mic

Monotonia cromatica, trulcul de baza pentru un dormitor simplu

Intr-un dormitor simplu este putina mobila, iar decorul este in general organizat pe o singura culoare. Monocromia cu accente de culoare este un detaliu pentru o incapere simpla, in general, si un dormitor simplu, in special. Monotonia cromatica sustine simplitatea.

Un dormitor simplu nu este o incapere rece. Culoare si lumina pot face din incapere una calda si prietenoasa. Un dormitor simplu este foarte usor de amenajat, implica putin efort si putine investituii, in conditiile in care rezultatul este de cele mai multe ori mai mult decat agreabil.

Citeste si: Sfaturi utile cand alegi mobila pentru dormitor

Un dormitor simplu este ideal pentru o camera mica. Amenajarea inteligenta poate transforma un dormitor mic intr-o camera foarte placuta, functionala si aerata.

Simetria este o alta caracteristica utila cand este vorda despre decorarea simpla a unui dormitor. Simetria te ajuta in decorarea simpla a unui dormitor.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Acorda atentie maxima detaliilor. Lenjeria de pat, perdelele si covorul sunt elemente care nu ocupa volume in camera, dar care contribuie esential la decor. Decorul de deasupra patului este important atunci cand mergi pe ideea unui dormitor simplu pentru ca in felul acesta dai un punct central camerei. Aici imaginatia este libara sa se joace, iar solutiile pe care le gasesti trebuie sa fie in armonie cu stilul tau de viata cu preferintele tale, dar si curestul detaliilor din camera.

Citeste si: Dormitor mare, intr-o camera mica

Un dormitor simplu nu inseamna nici pe departe un dormitor in care singura piesa de mobilier este patul. Poti avea noptiere si un sifonier. Ceea ce face diferenta este culoare acestora, marimea lor si modul in care sunt integrate in decor. Pentru dulap, in cazul in care acesta nu poate fi scos din camera, cea mai buna solutie este sa-l ascunzi cromatic, adica sa-l imbraci in tapetul folosit in camera sau sa-l vopsesti exact in culoarea peretilor. Trucul este foarte eficient si sustine senzatia unui dormitor simplu si liber.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply