Cum amenajezi un colț franțuzesc pe terasa ta?

0

Cum să amenajezi un colț franțuzesc pe terasa ta? – Încântă-ți oaspeții nu doar cu preparate alese ori conversații interesante, ci și cu amenajări care să-i inspire să petreacă mult timp în compania ta. Creează pe terasă ori în grădină colțuri cochete și confortabile, care vor face momentele petrecute împreună de neuitat.

gradina vintage detaliu GRANGE©

Gândește acest spațiu ca pe un dining în aer liber. Pentru ca ansamblul pe care urmează să-l conturezi să fie cât mai ofertant, este nevoie să te asiguri, în primul rând, că suprafața pe care urmează să așezi masa, scaunele și celelalte accesorii este cât se poate de stabilă. În funcție de stilul pieselor de mobilier, armonizează și materialul ales pentru placarea pardoselei. Poți alege între gresie de exterior, dale din piatră, deck, strat de pietriș sau gazon. În cazul acestuia din urmă, este bine să fixezi pe gazon plăci ceramice pe care să fie așezate picioarele meselor și ale scaunelor. Astfel, mobilierul va fi mai stabil, iar dacă este din lemn, nu se va deteriora rapid din cauza contactului cu solul umed.

terasa vintage GRANGE©

Pe o terasă cu aer franțuzesc adu piese din împletituri de fibre rezistente la umezeală. Acestea sunt din colecția Marie Galante, brand Grange. Le găsești la La Maison, iar prețurile sunt: masa din teck – 12.012 lei, scaune – începând cu 1.562 lei/buc.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Cum amenajezi un colț franțuzesc pe terasa ta – este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux nr. 7/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply