Cuiere ingenioase cu care sa iti decorezi holul

0

Despre hol se spune că este ca o „poartă“ pentru casă sau apartament. Este prima încăpere unde intrăm și putem spune că „suntem acasă”. Trebuie să ne intereseze spațiul și aspectul mai ales când deschidem și intrăm pe ușa principală. În plus, fiecare oaspete pe care îl avem își face prima impresie despre casă după atmosfera din hol.

Holul este un loc care ar trebui să îndeplinească unele funcții, unde membrii familiei să aibă loc unde să-și scoată pantofii, iar iarna – paltonul, fularul, căciula.

În acest articol ne vom orienta către cuiere originale de perete. Acestea completează ingenios holul, sunt funcționale, pot fi atât o piesă decorativă de design, cât și una imaginativă, care îi impresionează de la prima vedere pe toți aceia care ne fac o vizită.

Pe lângă cuier, putem alege și un tapet cu model distinct sau un perete colorat, iar holul poate impresiona imediat într-un mod plăcut, cu un buget minim, nu doar ca un spațiu secundar din casă.

Foarte originale sunt cuierele Ribbon, care formează pe perete o panglică metalică inspirată special pentru acest design și acționează ca un artefact artistic. Cuierul este realizat în două dimensiuni și multe variante de culori. Fiecare piesă este fabricată manual, pentru firma HeadSprung, manufactura din India care produce cuiere în ediție limitată. Cuierele diferă puțin de la piesă la piesă, fiecare dintre ele fiind originală.


Ribbon – HeadSprung

http://www.headsprung.co.uk/shop.html

Cuierele Drop sunt inspirate din scurgerea de vopsea. Acestea sunt jucăușe, realizate din metal, în culori bogate, potrivite și pentru camera copiilor. Sunt produse în diferite culori și dimensiuni, măsurate nostim, precum hainele, de la XS la XL; diferă după numărul de cârlige și după lățime.

Drop XS – Pulpo

_MG_9551

Elegantul cuier Wave este o combinație dintre un element practic și un design minimalist. Acesta ocupă puțin spațiu și este potrivit pentru holuri mici. Cu toate acestea, aspectul cârligului orizontal are un mic dezavantaj, prin faptul că paltoanele sau jachetele atârnate pe partea superioară a cârligelor se suprapun peste piesele de dedesubt.

Este disponibil și într-o versiune mai mare, cu o oglinjoară în mijloc.

Wave – J-ME

http://www.naoko.cz/produkt.php?kat=04.17&pr=1260060&od=0

Cuierul Sticks este realizat din panouri înguste de lemn; unele dintre acestea se pot transforma în cârlige. Cuierul în sine este un ornament care arată ca o artă abstractă pe perete. Este realizat în finisaj alb-negru.

Sticks – Umbra

http://www.ebay.co.uk/itm/Umbra-Sticks-Coat-Rack-Espresso-coat-hook-/170988925260

Pe piață există un număr mare de cuiere inspirate din natură, coarne, ramuri de copaci, dar și cactuși. Cuierul Twig – subtil, minimalist, este unul dintre acestea. Este, de fapt, o creangă din metal cu diverse cârlige mari. Acesta poate servi nu numai pentru haine, ci și pentru mici accesorii.

TWIG – Hive

http://eu.fab.com/sale/9484/product/40687/?ref=browse&pos=6

Cuierele de perete The Piano Hanger sunt inspirate de claviatura pianului. Forma creată de către designerul Patrick Sega pentru compania belgiană Feld este un exemplu de design contemporan plăcut. Cuierul este vândut în două dimensiuni și două variante din lemn. Este perfect funcțional; cârligele cu patru niveluri vor fi apreciate de familiile cu copii.

Din păcate, această piesă nu este ieftină.


The Piano Hanger – Feld

http://www.connox.com/categories/furniture/wardrobe/feld-piano-hanger.html

Iar acum – cel mai creativ cuier. Designerul Lina Nenartonyte-Auste a proiectat cuierul 99 Bottles, fabricat din sticlă reciclată în variantele de culoare închisă, transparentă și verde. Cuierele amintesc de o sticlă goală, folosită, pusă pe perete. Acest design amuzant a dus reciclarea la un nivel superior.

99 Bottles – Lina Nenartonyte-Auste

http://www.ona.com/en/products/20/3621/6/?_cr=USD

La FAVI – motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni, găsiți o mulțime de produse pentru locuința dvs. de vis.

sursa Adserving Iagency

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply