Cu sau fără pereți II

0
Cu sau fără pereți
123RF
Dragi cititori, continuăm articolul început aici. fără pereți
Avantajele amenajării clasice, cu pereți și uși de compartimentare
1. Spațiu personal. Un refugiu în casă este binevenit, mai ales dacă o împarți cu mai multe persoane. Iar dacă ai adolescenți vor aprecia spațiul lor personal, cu ușă și cheie.
2. Temperatura constantă. Ai închis ușa și ferestrele și, fie că dai drumul la aer condiționat sau la calorifer, camera se menține la temperatura dorită mai mult decât una open space, iar aparatele de răcire/încălzire fac față mai ușor într-o încăpere închisă.
3. Apropiere. Da, ai spațiul tău în camera personală închisă, dar, în același timp, când toată familia se adună în bucătărie sau living, se crează un sentiment de apropiere și conexiune prin simpla împărțire a spațiului comun dintre cei 4 pereți.
Vrei să te bucuri de toate aceste avantaje la un loc? Există și o cale de mijloc!
1. Dacă vrei o amenajare închisă, pentru intimitate, pentru a izola mirosul de mâncare din bucătărie sau a ține căldura în încăpere, alege în loc de cărămida un perete din sticlă, cu ușă glisantă. Astfel, lumina pătrunde și poți supraveghea copiii în cealaltă cameră, având totuși încăperea izolată.
2. Vrei senzația de spațiu din open space, dar totuși intimitate? Folosește pereți tip bar, de 1.5 m înălțime, din gips-carton sau cărămidă de sticlă, care izolează parțial încăperile, dar păstrează liberă raza vizuală.
Va continua.
Cătălina Vieru

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply