Craciun fara brad, dar cu imaginatie

0

Poți avea un Crăciun fără brad, dar fără să-i simți lipsa. Decorațiunile de Crăciun pot fi create cu imaginație, simbolistica respectată, iar casa împodobită după toate regulile.

Imaginația este cea care poate compensa lipsa bradului și poate face decorul din casă unul special, adaptat sătbatorii. Crăciunul are cîteva elemente simbolistice pe care le poți include în decorul din casă. Globurile, lumânările, combinația de culori, elementele decorative de iarnă pot realiza cadrul de Crăciun chiar și fără brad.

Un exemplu este cel propus în această ilustrație. O creangă uscată, adunată dintr-un parc și câteva globuri realizate în casă sunt o imagine perfectă pentru un Crăciun fără brad, unde nu simți lipsa bradului.

New Picture

Curăță creanga, eventul da-o cu lac. O fixezi pe o placă de lemn sau o pui într-un vas cu pamant pentru susținere. Globurile le poți face din hârtie, din ață sau, dacă nu ai chef și îndemânare poți folosi glorburi adevărate. Trucul cel mai bun stă în culoarea acestora. Veredele este culoarea de bază. Pe de o parte este una din culorile simbol ale Crăciunului, pe de alta vor da viață unei crengi uscate.

Fii generos cu podoabele, adaugă luminițe sau orice mai consideri necesar. Vei vedea cum o creangă uscată devine elementul de decor central pentru un Crăciun fără brad.

Astfel de decorațiuni pot fi folosite foarte bine pentru curte, terase, pentru zonele publice nu doar pentru casă. Sunt frumose, vesele, ușor de realizat și, nu în ultimul rând, ieftine și ecologie.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply