Cele mai scumpe locuinte ale vedetelor

0

davi victoria beckham cele mai scumpe locuinteDacă ai impresia că exagerezi cu investițiile în propria locuință află cât de mult au cheltuit unele vedete pe casele lor. Acestea sunt cele mai scumpe locuinte ale vedetelor de peste ocean.

Așa numitul Beckingham Palace este un imobil vechi din cartierul londonez  Kensington&Chelsea și a costat 70 milioane de dolari (30 milioane de lire sterline). Aparține soților Beckham și aceștia au investit alte aproximativ 8 milioane de dolari ca să reamenajeze imobilul după placul lor. Imobilul este o vilă cu o suprafață de aproape 850 de metri pătrați, cu trei etaje, și include șapte băi, opt dormitoare, un salon de cosmetică, o bucătărie, o sufragerie, o sală de biliard cu minibar, sală de sport, cameră de joacă și două birouri. Ce este interesant este ușa secretă sub formă unei biblioteci, ce duce către un tunel subteran ce se întinde pe sub toată grădina.

Citeste si:  Acasa la Tori Spelling

În Watch Hill, Rhode Island, se află casa cântăreței Taylor Swift, pentru care aceasta a plătit aprox. 18 milioane de dolari. Imobilul are patru etaje care se întind pe 1000 mp. Casa are 16 camere, ce includ 8 dormitoare, 10 băi, cinci locuri de parcare într-un garaj încăpător și alte încăperi funcționale. Bucătăria include o ladă frigorifică pe roți, mobilă, și cu un frigider special conceput pentru vinuri. Vila are o deschidere superbă spre ocean, livingul având vederea direct spre acesta.

Citeste si: In baile celebritatilor

Celine Dion și soțul ei au construit în Florida, Jupiter Island, un domeniu uriaș, pentru care au plătit 72 milioane de dolari, proprietatea oferindu-le pe lângă utilitate, distracție și relaxare. Domeniul acestora include un parc acvatic, un râu artificial și numeroase tobogane cu apă. Întreg spațiul a fost conceput și gândit pentru cei doi și pentru copii. Casa principală are peste trei mii de metrei pătrați și include o casă pe plajă, un pavilion pentru oaspeți, o casă cu deschidere la o piscină superbă și un teren de tenis, cei doi fiind fani ai acestui sport.

Citeste si: Scurta istorie a arhitecturii finlandeze

Gisele Bundchen împreună cu soțul ei dețin un apartament ce se întinde pe suprafața unui întreg etaj al unei clădiri din New York, are peste 300 mp, este situat la cel de-al 47-lea etaj și include trei dormitoare cu băi separate, o bucătărie vastă și un living luxos.

Citeste si: O casa de vis

Irving Zsoff, managerul Christinei Aguilera și-a achiziționat o locuință în Los Angeles ce se întinde pe 900 de metri pătrați și are zece băi, șapte dormitoare, sală de sport cu piscină și spa și camere pentru fiecare servitor. Grădina se întinde pe 0,6 hectare și a costat aproape 19 milioane de dolari.

Citeste si: Proiecte de case traditionale romanesti

Leonardo di Caprio a achiziționat un apartament într-un bloc din cartierul new-yorkez Greenwich Village, care a fost estimat la aproximativ 15 milioane de dolari, și este ieșit din comun pentru faptul că include dușuri cu apă îmbogățită cu vitamina C, aparate de aer condiționat cu aer purificat și îmbogățit cu uleiuri esențiale pentru aromaterapie, totul pentru sănătatea proprietarului.

Tu cât ai fi în stare să cheltui pentru locuința mult-visată dacă ai avea un buget nelimitat?

Echipa Casa si Gradina.ro

foto Guliver/Splashnews

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply