Acasa la Tori Spelling

0

Tori Spelling si Dean McDermontt s-au mutat de curand intr-o casa noua. Fa si tu un tur al casei lor si vezi unde traiesc vedetele americane.

Motivul principal al mutarii a fost noul membru al familiei, fiica acestora, Stella Doreen.

Camere si dimensiuni

Locuinta celor doi se afla nu departe de cetatea filmului, Hollywood, ambii avand cariere in lumea televiziunii. Prin urmare se afla in Westwood, Los Angeles si a costat 2.275.000 dolari.

Suprafata totala este de 3.300 mp, cuprinzand cinci dormitoare, trei bai, un living spatios, spatiu de luat masa si o bucatarie la fel de spatioasa.

Locuinta clasica

Casa aminteste de locuintele clasice americane, cu interioare spatioase, mobilier impunator si piese putine. Domina tonurile de maro, bej, verde-putred, rosu si visiniu. Accesoriile nu sunt multe, dar sunt plasate in locuri cheie.

Incaperile sunt luminoase, cu accente de culori pale, ce imbie la relaxare si tin departe stresul.

“Dupa perioada agitata pe care am traversat-o, aparitia fiicei noastre, Stella, ne-a facut sa ne gandim mai mult la ce ne dorim de la viata noastra de familie. Se intampla sa nu putem parasi casa fara a fi urmariti de camere de filmat sau de bliturile aparatelor de fotografiat. Vrem ca in casa noastra sa avem parte de tot confortul si linistea pe care le meritam.“ – Tori Spelling.

Vezi mai multe imagini din casa lui Tori Spelling in galeria foto atasata


Articol publicat in revista Beau Monde

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply