Cele mai frumoase combinatii de culori pentru casa

0

cele mai frumoase combinaţii de culori (2)Ai remarcat sutele de tonuri și nuanțe diferite de vopseluri. Află care sunt cele mai frumoase combinaţii de culori pentru casă, de care poţi ține seamă dacă ai în plan o redecorare.

Citeste si: Armonia culorilor pentru amenajarile interioare. Demonstratie practica

Maro, albastru și crem. Această schema coloristica clasică este una din cele mai frumoase combinaţii de culori. Atunci când foloseşti maro, albastru și crem, păstrează echilibrul culorilor, pentru ca rezultatul să fie unul cu adevărat demn de luat în seamă şi pentru a avea un efect vizual deosebit.

Citeste si: Culori tari pentru casa. Idei si provocari

Albastru și portocaliu. Se poate spune despre aceste două culori că formează una din cele mai frumoase combinaţii de culori. Albastrul și portocaliul sunt diametral opuse pe cercul culorilor, ceea ce înseamnă că formează o schema de culori complementare. Secretul acestei combinații este de a păstra culorile mai degrabă stinse. Dacă le foloşeşti poţi adăuga și câteva accente de alb şi de maro.

Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

Alb și negru. Clasică combinație alb-negru poate fi folosită în oricare dintre camere. Marele avantaj al acestei scheme coloristice, care este şi una din cele mai frumoase combinaţii de culori, este acela că poate fi folosită atât pentru un ambient modern cât și pentru unul tradițional. În privinţa accesoriilor culorile intense sunt primele alegeri.

Citeste si: Albastrul in decorarea casei. Sfaturi practice

Roz și verde. Deşi poate părea prea mult aceste doua culori sunt printre cele mai frumoase combinaţii de culori. Sunt culori complementare ce pot fi folosite cu succes în decorarea dormitoarelor, sufrageriilor sau livingurilor, dar mai ales a camerei copilului. Completează cu o altă culoare, neapărat neutră, cum este cremul sau albul.

Citeste si: Cum decorezi o camera alba?

Acestea sunt cele mai frumoase combinaţii de culori pentru casă, pe care dacă le foloseşti nu vei da niciodată greş.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply