Ce piese de mobilier si plante prefera romanii (2)

0

kikaFoto: kika.

Ce piese de mobilier si plante prefera romanii – Suntem atenţi la soluţiile pentru depozitare din casă, alegem tot mai des mobilier în culori vii şi musai ne dorim o mică grădină în apartament – aşa reiese din discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii magazinelor.

Citeste si: Avantajele meselor extensibile

Soluții pentru depozitare

Sunt practice, accesibile și nu e de mirare că au fost printre preferatele cumpărătorilor: „În anul
de catalog 2015 (1 septembrie 2014 – 31 august 2015), dintre produsele de mobilier, familia HEMNES (mobilier de depozitare pentru dormitor, living și baie) a avut cel mai mare succes, cu 21.046 de bucăți cumpărate. Dintre accesorii și decorațiuni, familia de becuri LED a atins anul acesta cel mai mare număr de vânzări, cu 211.714 de bucăți vândute”, ne-a spus Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Citeste si: Design si opulenta

Mobilier în culorii vii

Ce piese de mobilier si plante prefera romanii – A trecut perioada de glorie a lui wenge, iar acum românii se îndreaptă spre culorile vii, care le schimbă atmosfera din casă, așa cum reiese și din declarația lui Adrian Rizea, director comercial Lem’s: „Încă de la începutul anului trecut am remarcat creșterea interesului clienților pentru mobilier în culori vii – roșu, portocaliu – și culori foarte deschise – alb, crem –, în special
la canapele și în zona de bucătărie, unde configurațiile Gazelle au fost extrem de apreciate.

Citeste si: Trei idei de prajituri

Tendința a fost validată apoi odată cu lansarea noilor configurații de living Lem’s – Box, care permit alegerea finisajelor în culori puternice, pline de vitalitate: verde, galben, roșu, dar și alb și crem. Noile configurații și culori au fost un succes imediat, gama devenind rapid un bestseller în întreaga rețea de magazine Lem’s, deci în toată țara. Cred că orientarea către culori intense este cea mai importantă schimbare de comportament din 2015 față de anii anteriori, când erau în mod clar preferate tonurile de maro și negru.”

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR, firmele mentionate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply