Canapele si fotolii pentru casa ta

0

Canapele si fotolii –  Dintre noutatile de sezon, care mai de care mai inspirate, mai pufoase sau mai colorate, am ales acele modele care ne trimit cu gandul la confort total si expresie artistica.

Living-Divani-extrasoft-(7)

Canapele si fotolii – pentru toată gașca

Într-un top al celor mai îmbietoare apariții și experiențe, canapeaua Extrasoft ar deține cu siguranță un loc important.Sistemul modular Extrasoft, creat de Piero Lissoni pentru brandul Living Divani, pare să fie motivul pentru care există expresia „il dolce far niente”, pentru că are puterea de a da o nouă dimensiune clipelor de răgaz. Structura din lemn de plop și pin susține umplutura fină realizată din spumă poliuretanică de diferite densități și puf de gâscă, ce este apoi îmbrăcată în tapițerie din piele sau material textil. Canapeaua se construiește din piese modulare, ale căror dimensiuni variază între L 134 x l 94 cm și L 68 x l 94 cm, cu h 35 cm. Modelul este disponibil la Intro, începând cu 20.900 lei.

Foto: Natuzzi
Foto: Natuzzi

Canapele si fotolii – relaxare princiară

Expresia confortului absolut, fotoliul cu taburet Wing Back ridică relaxarea la nivel de artă! Fotoliul face parte din colecția Re-vive, a brandului Natuzzi, design Kent Parker. Are la bază o tehnologie inteligentă, prin care se mulează pe formele corpului în funcție de mișcările tale și poate anticipa poziția optimă din fiecare moment. Se comercializează cu sau fără taburet (L 56 x l 42 x h 42 cm), în varianta King (L 95 x l 85 x h 115 cm) sau Queen (L 90 x l 80 x h 110 cm), cu tapițerie textilă sau din piele. Fotoliul poate fi achiziționat prin Class Living, începând cu 12.540 lei pentru modelul Queen și 12.930 lei pentru King.

Foto: Porro
Foto: Porro

Canapele si fotolii – influente retro

Cu alura relaxată și formele rotunjite ce amintesc de elementele cu aer retro, fotoliul Jade (L 82 x l 74 x h 89 cm) și măsuța de cafea Shahan (diametru 70 x h 37 cm) sunt prezențe șarmante. Designul minimalist al celor două piese este realizat de Christophe Pillet pentru brandul Porro, pe structură din lemn. Fotoliul costă 7.664 lei (fără taxe de transport) și poate fi comandat de pe site-ul www.shop.mohd.it.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply