Canapele colorate. Foarte colorate

0

Am vorbit despre canapele deseori pentru că sunt unul din piesele centrale de maximă importanță din camera de zi. Continuam cu o provocare: canapele colorate. Foarte colorate! Nu trece cu vederea potențialul pe care îl au diferitele modele de canapele colorate.

sofa-837019_1280

Cu foarte puțină atenție pentru modul în care sunt incluse în decortul din casă, poți da un aer special camerei în care această se află și te poți bucură de avantajele certe pe care aceste canapele colorate le au.

Avantajele oricăror modele de canapele colorate este că ies violent în evidență. Nu mai vezi nimic dincolo de ele, ceea ce lasă restul amenajării într-o relativă umbră. În funcție de combinația de culori aleasă, acestea pot părea mai mici decât sunt în realitate. În plus vor da un aer proaspăt încăperii și te vor ajută să-ți decorezi cameră mult mai ușor. O cameră cu o canapea colorată este simplu, chiar foarte simplu de amenajat. Pereți albi, gri sau zugrăviți într-o nuanță pastelată, piese de mobilier regulate și simple și gata!

Aceste canapele colorate sunt mai ușor de integrat în decor și sunt soluția perfectă pentru camerele tinerești, vesele destinate socializării. Un alt avantaj cert pe care îl au toate modelele de canapele de acest gen este acela că îți pot permite să te joci cu accentele de culoare din cameră și, implicit, să variezi decorul din camere cu câteva simple și mici trucuri de amenajare.

Acest gen de modelele de canapele pot folosi nuanțe complementare sau tonuri apropiate ale acelorași culori. În primul caz efectul este unul vesel și sprințar, în al doilea vorbim despre detalii care subliniază eleganță camerei și impun un decor clasic, ce căpăta însă viață și vitalitate. În aceste condiții este evident că are foarte mare importantă cum alegi culorile, pentru că prin această simplă opțiune poți defini stilul camerei: elegant și sobru sau vesel și tineresc.

Cu cât vor fi mai multe jocuri de culoare cu atât restul decorului trebuie să fie mai simplu și mai șters.

Poți să depășești limitele clasice atunci când alegi o canapea colorată, dacă ești îndrăgostit de culoare și dacă ai o cameră mare și luminoasă.

Dacă ideea unei canapele colorate te-a cucerti, trebuie să-ți faci un plan foarte clar în ceea ce privește schema de culori din cameră și trebuie luată în calcul inclusiv culorea pereților, înainte de a o cumpără. în felul acesta efectul unei canapele în două culori o să fie maxim, iar satisfacția ta, garantată.

Sursa foto: pixabay.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply