Canapeaua gri, o solutie perfectă de fiecare data

0

Canapeaua gri este mereu o soluție perfectă. Sunt mereu la modă, sunt practice, versatile și adaptabile oricărui decor. Acestea sunt doar câteva din avantajele pe care le au canapelele gri. Esențial este faptul că acestea sunt extrem de ușor de integrat în orice spațiu și în orice stil de amenajare.

Canapeaua gri

O canapea gri poate fi integrată cu ușurință în orice stil de amenajare. Versatilitatea acestei piese de mobilier o face compatibilă atât cu interioarele moderne, minimaliste, cât și cu cele clasice sau chiar retro, inspirate de colorații și spumoșii ani ’70. Canapeaua gri se poate combina mai bine cu accente de culoare roșie, verde, galben intens, roz sau albastrul.

Canapeaua gri (1)Lumina poate pune în valoare canapeaua gri și poate face din aceasta piesa centrală din cameră, după cum plasarea canapelei într-o zonă umbrită din cameră va crea un lco intim și liniștit. Simpla schimbare a luminii va schimba complet decorul din camera în care se află o canapea gri.

Culoarea gri are capacitatea de aîmprumuta culorile din jur. așa că o canapea gri va sta foarte bine alaturi de un fotoliu galben intes sau alaturi de unul roșu. mai mult culorile intense vor fi domolite d ecalmul și neutralitatea griului.

Canapeaua albă, o soluție excepțională din toate punctele de vedere

O canapea gri poate face ambientul sobru și serios, dar este suficient un mic accent de culoare pentru ca tot decorul să se îmblânzească și să se anime. Avantajul este evident: poți schimba decorul unei întregi camere cu o singură pernă de decor atâta vreme cât ai o canapea gri.

Canapeaua galbenă. Soarele mic din sufragerie

Poți da un aer special decorului dintr-o cameră în care se află o canapea gri daca vei așază în jurul canapelei câteva mici piese de mobilier vintage. Tot decorul o să capete un aer prietenos, cald și agreabil numai bun pentru o după-amiază în familie pe canapeaua gri!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply