Camere zugravite in doua culori

0

Camere zugravite in doua culori (4)Ideea de camere zugravite in doua culori este o solutie veche care revine in forta si care se potriveste pentru orice perete al casei. Orice combinatie in camere zugravite in doua culori adauga stil, fara sa socheze.

Camere zugravite in doua culori, respectiv alb si negru, functioneaza intotdeauna. Aceste doua nuante merg de fiecare data bine impreuna. Daca folosesti combinatia intr-o baie cu faianta si zugraveala neagra stralucirea alba a faiantei adauga o lumina speciala peretelui negru.

Citeste si: Pereti in doua culori

PCamere zugravite in doua culori (2)entru zona rezervata copiilor solutia acestor camere zugravite in doua culori este excelenta. Ideal este sa alegi doua culori vibrante. Adauga o margine alba pentru a da stralucire celor doua culori vii.

Poti merge, in camere zugravite in doua culori, si pe combinatii de culori reci. Asocierea este romantica si calmanta. Solutia acestor camere zugravite in doua culori functioneaza excelent intr-o camera mare si inalta, pentru ca o combinatie de culori interesanta poate echilibra si uniformiza spatiul.

Se poate spune despre aceste camere zugravite in doua culori ca sunt cele mai calde camere. Poti folosi culori calde si nuante pastelate. Efectul este mereu unul incredibil de placut si confortabil, este plin de viata, este cald si plin de distinctie. Functioneaza foarte bine si in spatii mici. Regula de baza este ca nuanta mai inchisa sa fie folosita in partea de jos a peretilor, daca alegi solutia orizontala.

Camere zugravite in doua culori (3)Citeste si: Tendinte pentru culoarea peretilor

Camere zugravite in doua culori (1)Oferta de combinatii pe care o aduc aceste camere zugravite in doua culori este deosebit de variata.

Partea cea mai buna este ca negrul si albul se pot combina cu aproape orice. Si griurile vin tare din urma si se asociaza bine cu alte culori. Rezulta acele furumoase si spectaculoase griuri colorate extrem de versatile si practice.

Camere zugravite in doua culori sunt practice, dupa cum spuneam in camera copiilor, dar sunt foarte bune si in camerele de zi, in dormitoare, si mai ales in holuri si bucatarii.

Citeste si: Culori tari pentru casa. Idei si provocari

Combinarea culorilor in aceste camere zugravite in doua culori se poate realiza fie pe orizontala, fie pe verticala. Poti sa zugravesti diferit un singur perete sau o bucata dintr-un perete. Poti zugravi toata camera pe jumatate intr-o culoare si pe jumatate in alta. Imginatie sa ai, pentru ca posibilitatile sunt nenumarate.

Sursa foto: Revista Casa si gradina/ Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply