Burda România a jucat un rol în piesa TOC TOC a teatrului Avangardia

0

Duminică, 27 august, la Cinema Pro se anunța o piesă delicioasă: TOC TOC. Dar peste toate acestea, se pregăteau surprize. Andrei Mateiu, cel ce urma să interpreteze rolul tânărului Bob, avea să fie și sărbătoritul zilei. Un prilej numai bun pentru TEATRUL AVANGARDIA de a-i face o surpriză pe măsură.

Alături de partenerul media, BURDA ROMÂNIA, cei doi au pus la cale o surpriză la care sărbătoritul zilei nici nu visa. Ora spectacolului se apropia, spectatorii și-au ocupat locul, dar nu înainte de a găsi pe scaune, din partea BURDA ROMÂNIA, reviste PRACTIC ÎN BUCĂTĂRIE, reviste FEMEIA. și câte un pliant din partea TEATRULUI AVANGARDIA, în care erau menționați pașii de parcurs pentru surpriza finală.

Foto: Teatrul Avangardia


Acestea fiind spuse, organizatorii contau pe public în realizarea surprizei, iar spectacolul și-a urmat cursul firesc, timp în care fiecare a râs din toată ființa, pentru o piesă și o interpretare de excepție. Și printre momentele clasice ale piesei, au fost momente în care revistele trustului BURDA ROMÂNIA l-au ajutat pe personajul nostru principal, pe Bob (cel ce iubea simetria și nu putea să pășească pe linii) să se deplaseze dintr-un loc în altul :).

Foto: Teatrul Avangardia

Trecând peste acest cadru comic, minutele se scurgeau și avea să vină momentul surprizei. Sărbătoritul nu știa nimic despre tot ce se pusese la cale. Organizatorii s-au asigurat de acest lucru. Așa că, ușor-ușor reprezentantul trustului BURDA ROMÂNIA s-a restras din sala de spectacol și a revenit, de data aceasta în culise, cu un tort de ciocolată personalizat.
Pentru că anul acesta trustul BURDA ROMÂNIA aniversează 18 ani Practic(i), fiind cel de-al doilea sărbătorit al zilei, a dorit să-i ofere tortul său aniversar, sărbătoritului TEATRULUI AVANGARDIA: Andrei Mateiu. La finalul spectacolului TOC TOC, jucat la Cinema Pro, actorul Silviu Biriș a dat tonul publicului, iar acesta împreună cu ceilalți actori din distribuția piesei i-au cântat sărbătoritului un călduros „La Mulți Ani”. Peste toate acestea, publicul a completat momentul cu ropote de aplauze. În acest timp, reprezentantul BURDA ROMÂNIA a urcat pe scenă, alături de toți ceilalți actori, și i-a oferit deliciosul tort cu ciocolată. Actorul Andrei Mateiu a fost foarte plăcut surprins, emoționat și, alături de public, organizatorii s-au bucurat că au reușit să ducă la capăt misiunea propusă.A fost un moment foarte cald, frumos, emoționant, iar noi îl includem în campania #18aniPractic(i), căci așa cum am menționat și cum de altfel voi, cititorii noștri, știți deja, și noi suntem un sărbătorit în această poveste: revistele Practic împlinesc anul acesta 18 ani!
La mulți ani, Andrei Mateiu! La mulți ani, Practic!
P.S. Din culise mi s-a șoptit că tortul a fost foarte apreciat și nu a mai rămas nimic din el :)))

Crenguța Simion
Foto: Teatrul Avangardia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply