Bucătărie rustică într-un open space

0

Stilul rustic în amenajarea bucătăriei a rămas cel mai agreat datorită formelor ornamentale, uneori opulente, care exprimă bogăţia. Mobilierul clasic patinat si rustic  este pus în evidenţă de peretele colorat.

bucatarie rustica

Citeste si: Podeaua din bucatarie. Ce alegi

Împreună creează o atmosferă caldă,  elementele greoaie ale mobilierului primesc eleganţă şi supleţe. Dacă s-ar fi ales un perete alb, mobilierul ar fi creat un contrast mare cu acesta şi totul ar fi părut mult mai rece şi rigid. Această bucătărie primeşte o notă modernă prin completarea sa cu poliţe şi corpuri de iluminat moderne şi, astfel, s-a făcut trecerea spre zona livingului modern cu influenţe clasice.

Citeste si: Masa din bucatarie. Cum o alegi

Culoarea lemnului patinat în nuanţe de roşu şi magenta din bucătarie se pot regăsi și în living într-un open space la perdele sau mici decoraţiuni; în rest, totul a fost gândit în nuanţe deschise, naturale, de crem şi bej, cu un accent vizibil în zona mesei din lemn de mahon.

Citeste si: Parchet in bucatarie

Dacă s-ar fi ales un mobilier masiv în culori închise, tot spaţiul ar fi părut mai mic, iar ambientul greoi şi înghesuit.

Detalii ale acestei bucatarii poti vedea aici.

Producție: Mihaela Radu

Foto: Alno

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply