Bucataria clasica. Detalii si argumente

0

Bucătăria clasică este mereu o bună alegere. Eleganța stilul clasic va fi în permanență în tendințe, iar o bucătărie clasică este o combinaţie perfectă şi pentru un spaţiu mare şi pentru cele mici, fiind în mod cert practică şi funcţională.

bucătărie clasică

Citeste si: Idei creative pentru bucatarie

Caracteristic pentru bucătăria clasică sunt materialele tradiționale și detaliile decorative care înfrumusețează prin eleganță și rafinament. În bucătăria clasică cele mai bune alegeri sunt lemn masiv, blaturi din piatră sau marmură precum şi unele detalii tehnice care asigura confortul şi utilitatea pentru bucătăria clasică. Detaliile sunt esenţiale în bucătăria clasică. Contează accesoriile de feronerie, dar și restul finisajelor, de la parchet sau tipul de gresie ales până la plăcile pentru perete.

Citeste si: Buna organizare in camara. Trucuri, sfaturi si idei

bucătărie clasicăIdeala pentru locuințele mici pentru bucătăria clasică sunt fronturile de bucătărie. Cele mai bune sunt cele din lemn masiv de paltin sau tei, băițuit și lăcuit. O buna soluţie sunt plăcile ceramice care sunt inspirate din modelul lemnului natural.

Citeste si: 10 idei istete pentru bucataria ta

O bucătăria clasică este o bucătărie cu stil, cu detalii atent studiate, dar simplificate. Bune idei şi bune soluţii pentru a da personalitate pentru bucătăria clasică este asocierea mobilierului cu o pardoseală de marmură sau gen marmură, utilizarea corpurilor cu geam vitrină şi optarea pentru polițe decorative care lasă la vedere vesela – eventual ceramică care subliniază și mai mult stilul clasic.

Citeste si: Amenajare pentru camara din bucatarie

O bucătăria clasică este adaptabila şi poate avea tente rustice sau moderne în funcţie de detaliile alese. Metalul şi accesoriile metalice sunt binevenite în bucătăria clasică, iar culoarea este cea care defineşte stilul. Culorile de bază sunt cele naturale de ocru, moro, bej, cu accente de galben şi verde. Bucătăria clasică are ca accente cromatice chiar electrocasnicele care pot fi din inox sau colorate. Culoarea neutră – prima alegere pentru bucătăria clasică, permite asocierea cu alte finisaje îndrăznețe ceea ce ofera personalitate şi elegantă spaţiului.

Rafinamentul stilului clasic se poate sublinia și prin modul în care sunt organizate piesele de mobilier în bucătărie. O bucătăria clasică tolerează aranjamentul liniar, cel care include o insula sau cel în formă de U.

Deşi organizarea pentru bucătăria clasică este extrem de pemisivă, regula de bază care trebuie obligatoriu respectată este evitarea contrastelor puternice, amanut potrivit spaţiilor moderne, şi nu pentru această bucătărie.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply