Brazii intr-o singura culoare

0

brazii într-o singură culoareSunt admirabili brazii colarați, dar de departe cei mai eleganți și cei mai frumoși sunt brazii într-o singură culoare. Ca idee de decor brazii într-o singură culoare sunt un succes garantat, arată bine fie cîă sunt naturali sau artificiali se potrivesc în orice cameră de zi, dar sunt prima alegere în spațiile publice, ca amenajări festive.

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Partea ce mai specială pentru brazii într-o singură culoare este faptul că poți să foloșești decorațiuni în orice fel de culoare, fiind potrivite și de efect atât decorațiunile negre, dar și cele albe, galbene, rosii sau de oricare altă culoare. Decorațiunile cu tentă metalică sunt cele mai bune soluții și reușesc să compună brazii într-o singură culoare cu adevărat memorabili.

Dacă aparent ideea de brazii într-o singură culoare pare monotonă ai posibilitatea de a varia. Folosește concomitent decorațiuni mate și decorațiuni sclipitoare, dar în aceiași culoare. Folosește decorațiuni cu forme diferite, dar în aceiași culoare. Este însă o excelentă alegere dacă vei folosi decorațiuni identice. Trucul care dă efectul urmărit este acela de a pune în brad multe, foarte multe decorațiuni, iar pentru toate ața de prindere trebui să fie de aceiași lungime. Efectul dat de simetrie este extrem de reușit.

De regulă, brazii într-o singură culoare trebuie împodobiți cu foarte multe decorațiuni, ca soluție pentru a compensa monotonia.

 brazii într-o singură culoareEste recomandat să nu folosești ghirlande sau alte decoațiuni, farmecul acestor brazii într-o singură culoare este dat de unitate și monotonia de imagini.

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun

Este ideal daca în brazii ăntr-o singură culoare adaugi lumini. Acestea trebuie să fie și ele într-o singură culoare, dar poate să fie diferită de culoarea aleasă pentru decorațiuni. Oricum lumina alba, caldă este prima și cea mai bună soluție. Luminile coloarate și cele care lipesc trebuie uitate în sertare.

Citeste si: Brazi de hartie. Decoratiuni pentru Craciun

Nu omite că acești brazii într-o singură culoare trebuie integrați în decorul din casă, iar culoarea folosită pentru decor trebuie să fie culoarea de accent din casă sau o altă culoare aleasă special pentru decorul de Crăciun.

Citeste si: Cum integrezi bradul de Craciun in casa

Sursa foto: ©by-studio-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply