Brazi artificiali cu fibra optica

0

Brazi artificiali cu fibra optica (2)In ultima vreme brazii artificiali au cucerit piata si sunt din ce in ce mai multi cei care renunta la un brad adevarat in celor artificiali, iar printre acestia numara si diferitele tipuri de brazi artificiali cu fibra optica.

Despre acesti brazi cu fibra optica se poate spune ca au cateva avantaje pe care merita sa le iei in calcul. Ii poti folosi mai multi ani la rand, ai o instalatie luminoasa inclusa, sunt foarte decorativi, iar investitia este una modica.

Citeste si: Ornamente de Craciun pentru casa

Brazii artificiali sunt o solutie din ce in ce mai des aleasa pentru decorarea caselor in perioada sarbatorilor de Craciun. Si desi aparent este o inventie a lumii moderne, in fapt nu este deloc asa. La inceput, brazii artificiali erau piramide de lemn sau braduti facuti din pene. Primii brazi artificiali au fost facuti in Germania, din pene de gasca vopsite in verde si prinse pe crengute de sarma, ca solutie pentru despaduririle accentuate cu care se confruntau in sec. XIX.Brazi artificiali cu fibra optica (3)

Brazii artificiali de plastic, cei mai comuni astazi, pot fi simpli sau pot veni cu instalatie incorporata sub forma de brazi artificiali cu fibra optica. Sunt disponibili in mai multe culori, cu sau fara alte elemente de decor: sclipici, zapada artificiala si altele.

Citeste si: Brazi neconventionali de Craciun. Solutii practice

Brazi artificiali cu fibra optica sunt multicolori au diferite dimensiuni si forme. Preturile variaza in functie de inaltime, detaliile si accesoriile acestora precum si in functie de complexitatea fibrei optice. In medie acestea sunt cuprinse intre 100 si 250 de lei, iar cei cu fibre muticolore pot ajunge pana la 400 de lei.

Citeste si: Cand se impodobeste bradul de Craciun?

Brazi artificiali cu fibra optica sunt practici si usor de intretinut si sunt foarte buni pentru a decora spatiile exterioare.  Un alt avantaj pe care il au acesti brazi cu fibra optica este acela ca-i poti monta si impodobi oricand vrei si ii poti pastra decorati in casa, pana vine primavara!

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply