Brazi argintii la ghiveci

0

brazi argintii la ghiveci (4)Brazii argintii sunt atat de frumosi si atat de speciali incat este mare pacat sa-i tai. Solutia este la indemna: brazi argintii la ghiveci. Ii poti aduce in casa pentru o scurta perioada de timp, in timpul Sarbatorilor, ii poti pastra in curte sau in gradina, cativa ani, dupa care, in momentul in care devin prea mari, ii poti planta.

Marele avantaj pe care il au acesti brazi arginii la ghiveci este ca raman mici o perioada mare de timp. Spre desosebire de brazii din alte specii, bradul argintiu are un ritm de crestere foarte redus, ceea ce il face ideal pentru a fi tinut cel putin cativa ani in ghiveci.

Citeste si: Brazi artificiali cu fibra optica

Caracteristicile naturale fac din acesti brazi argintii la ghiveci solutia perfecta pentru a nu sacrifica un brad pentru casa. Mirosul bradului in ghiveci este mult mai intens decat cel imprastiat de un brad taiat, iar nuanta speciala pe care o au brazii argintii fac din ei solutia perfecta pentru bradul de Craciun in ghiveci.

Mai trebuie spus ca exista mai multe specii si sub-specii de brazi argintii. Pentru acesti brazi argintii la ghiveci culorile variaza de la albastrui-verzui inchis pana la albastrui-gri deschis.

Citeste si: Brazi neconventionali de Craciun. Solutii practice

Pentru acesti brazi argintii la ghiveci etapele de trecere de la mediul exterior la cel interior sunt cele despre care am mai vorbit. Le gasesti in amanunt aici. In mod particular, brazi argintii la ghiveci nu pot sta in casa mai mult de 7 zile, pentru ca fiind mai mici si mai delicati suporta mai greu mediul din interior. Nu-i pune langa la calorifer si de dragul lor mentine temperatura in casa sub 22 de grade Celsius. Trebuie udati in fiecare zi, dar fara sa lasi apa sa balteasca. Nu le pune pe ramuri decat decoratiuni mici si usoare, pentru a nu rupe sau strica ramurile delicate pe care le au acesti brazi argintii la ghiveci.

Citeste si: Cand se impodobeste bradul de Craciun?

Nu agresa in nici un fel ramurile, pentru ca ceara ce la da aerul acesta special si care imbraca acele bradului este cel mai sigur sistem natural de protectie al bradutului. Tine cont in fiecare clipa ca acesti brazi argintii la ghiveci sunt vii!

Sursa foto: PepinieraDeBraziArgintii

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply