(P) 4 tipuri de aranjamente florale pe care le poți achiziționa de la o florărie online din București

0

Buchetele de flori sunt un cadou ideal pentru aniversări. Totuși, dacă îți dorești să cumperi ceva mai special pentru persoana iubită de la o florărie online din București, ai la dispoziție și alte tipuri de aranjamente. Iată 4 alternative care te pot ajuta să ieși în evidență!

  1. Coșuri cu flori

Dacă vrei să îi transmiți soției tale un mesaj de mulțumire, în mod sigur un aranjament sub formă de coș cu flori ar fi apreciat. Îi poți oferi unul cu trandafiri și hypericum pentru fiecare zi în care te-a făcut fericit. Acesta are frunze decorative și este legat cu o fundiță în vârf, iar partenera ta îl poate utiliza pe post de accesoriu pentru birou.

Un alt coș interesant este cel cu 101 trandafiri roșii. Numărul este asociat cu cererile în căsătorie și a rămas cunoscut datorită faptului că transmite o varietate largă de emoții în limbajul florilor.

  1. Cutii cu flori

În cazul în care cauți un cadou de la o florarie online Bucuresti pentru ziua de naștere a iubitei, poți folosi o cutie cu trandafiri curcubeu. După cum sugerează și denumirea, aceștia conțin mai multe culori, existând o semnificație diferită pentru fiecare.

Sentimentele transmise de curcubeu sunt cele de fericire și bucurie, iar combinația nuanțelor poate crea un moment foarte plăcut între voi doi. Acest model este adesea utilizat și la venirea pe lume a unui copil.

Îți dorești altă variantă? Alege o cutie cu 23 de trandafiri ciclam! Aceștia au o nuanță îndrăzneață, care este asociată cu declarațiile de dragoste și transmit sentimente de recunoștință pentru timpul petrecut împreună.

florarie online

  1. Aranjament floral sub formă de inimă

Aranjamentul din flori în formă de inimă de la o florărie online București poate fi un cadou excepțional pentru partenera ta. Acesta îi transmite faptul că o iubești și că se află mereu în gândurile tale. Dacă nu-ți dorești să mai folosești trandafirii obișnuiți, alege un model cu 6 minitrandafiri roz și 3 minitrandafiri ciclam.

Dimensiunile acestei inimi sunt de aproximativ 20/20 cm. În funcție de preferințe, dispui de posibilitatea de a atașa cadoului romantic o felicitare personalizată. Pe aceasta o completezi în formularul de comandă, fiind rescrisă apoi de mână de către un angajat al florăriei.

  1. Ceainice cu flori

În sezonul rece, un partener pasionat de ceaiuri în mod sigur ar aprecia un aranjament de la o florărie online din București care să-l ducă cu gândul spre această băutură fierbinte. Ambalează modelul ales într-o cutie legată cu fundă!

În felul acesta, elementul surpriză va deveni mai mare. Ceainicul cu frezii și orhidee verde conține 13 fire de flori aranjate într-un stil exotic. În aranjament, sunt incluse 3 cupe de orhidee cymbidium verde, 3 trandafiri roșii Freedom, 7 frezii albe și frunze decorative.

De ce să cumperi flori din mediul online?

Cu siguranță îți dorești să oferi un aranjament floral frumos atunci când vine vorba de persoana iubită. Cu toate acestea, ar putea fi destul de greu să găsești modelul potrivit într-o florărie clasică. Pe de altă parte, o florărie online din București, așa cum este Florandes, îți pune la dispoziție o gamă largă de produse la prețuri accesibile.

 

 

Sursă foto: freepik.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply