Amenajari cu bani putini pentru living

0

Amenajari cu bani putini pentru living (4)Iata solutii pentru amenajari cu bani putini pentru living pentru ca stim ca rasforiesti reviste cu amenajari interioare si iti doresti mai mult pentru casa ta, desi bugetul familiei nu iti permite sa faci investitii foarte mari.

Solutia sta in amenajari cu bani putini pentru living si pentru celelalte camere cu ideile noastre, care te pot ajuta sa ai un look sofisticat si elegant fara credit la banca.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

In primul rand stabileste o suma pe care doresti sa o investesti. Valoarea cea mai buna este undeva in jurul a 1000 de lei. Suma iti permite sa cumperi lucruri de calitate si sa imbunatatesti casa in mod real.

In al doilea rand evalueaza ce ai in casa si stabileste ce trebuie imbunatatit. Perdeaua, covorul, husa canapelei. Trece in revista piesele de mobilier din celelalte camere si vezi daca sunt cu adevarat toate la locul lor. Masoara si evalueaza ce cu ce se poate schimba.

O solutie mereu eficienta, care improspateaza casa, este o noua combinatie a pieselor de mobilier. Ia in calcul si combinatiile intre vechi si nou, dar si reconditionarea unei piese de mobilier, fie ca este un fotoliu, un scaun sau un bufet.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

In ideea unor noi amenajari cu bani putini pentru living trebuie sa stii ca o schimbare a culorilor, modifica complet camera. Si pentru asta nu este nevoie sa zugravesti, ci doar sa schimbi petele de culoare si accentele din casa. Schimband centul vizual al camerei o sa ai o camera noua, ce pare automat mai sofisticata.

Amenajari cu bani putini pentru living (1)Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

O husa noua si un covor sunt cele mai eficiente amenajari cu bani putini pentru living. Adauga perne de decor noi, un set nou de decoratiuni pentru perete si, eventual o polita unde sa expui fotografiile de familie.

Adauga o lampa si o sa ai o camera noua, incadandu-te in bugetul de 1000 de lei.

Un alt truc foarte eficient pentru amenajari cu bani putini pentru living este sa amesteci ce NU se potriveste. Ascunde piesele demodate combinandu-le cu o piesa noua pentru a pacali ochiul. Este o cale foarte buna care personalizeaza o incapere.

Citeste si: Decoratiuni interioare ieftine si frumoase Amenajari cu bani putini pentru living (3)

La capitolul reconditionari cel mai bun truc este sa pui picioare unor piese de mobilier. Investitia este minima, iar efectul major. Cand mobilierul se afla pe sol are un aer compact si inghesuit.

A pune picioare pieselor care stau direct pe podea determina cresterea spatiului vizual din camera si o noua imagine. Incearca sa modifici in felul acesta un bufet si vei vedea ce imagine noua produce.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

Daca in camera de zi ai o biblioteca afla ca aici poti face mari modificari. Amenajari cu bani putini pentru living implica automat reorganizare bibliotecii. Ia in calcul ideile simple si foarte practice de amenajare a bibliotecilor si estetica speciala pe care o ofera colorarea cu tapet sau autocolant a rafturilor.

Sursa: homedit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply