Ambient de Crăciun cu aer nostalgic

0

Ambient de Crăciun cu aer nostalgic – La părinți și bunici, acolo unde interioarele nobile par uneori neatinse de trecerea vremii, sărbătorile își așteaptă oaspeții tineri. Cum se poate decora în mod discret și stilat, fără intervenții stridente, un interior poleit de patina timpului poți afla din sugestiile următoare.

Citeste si Decorațiuni și aranjamente de Crăciun, cu parfum de demult

1.LOOK SOMPTUOS – Luminile calde întregesc un decor plin de noblețe. Cea din șemineu, cea a lămpilor de deasupra sau cea a lumânărilor decorative pun în evidență detaliile rafinate ale ambientului. Dacă ai un prieten înaripat, alege o colivie vintage, care să se detașeze în decor. Poate fi un ansamblu impozant, precum setul de colivie și suport
Clark cu dimensiunile: diametru 54 x h 175 cm.

Set de colivie și suport 
Clark. Foto: J-line

2.LUMINĂ ȘI UNITATE CROMATICĂ – Nuanțele de nuc și cireș definesc multe interioare retro de la noi. Pe acest fundal adaugă decorațiuni, veselă și accesorii în culori complementare, discrete. Rezervă albul strălucitor festiv și argintiul pentru lampă, zona ferestelor sau decorațiuni murale.  În prim-plan pe masă: suport pentru lumânare Glow Pattern.

Suport pentru lumânare Glow Pattern. Foto: J-line

3.FESTIV ÎN DEPLINĂ DISCREȚIE – Compune un colț al amintirilor lângă locul de taifas. Pe lângă mici portrete sau imagini, poți adăuga o lampă vintage și o vază cu imortele. Vazele din imagine, în stil baroc, sunt model Stripes.

Vaze în stil baroc, model Stripes. Foto: J-line

Citeste si Decor de Craciun de poveste

4.OBIECTELE CU ALURĂ EXOTICĂ SUNT BINE-VENITE – Asemenea obiecte se potrivesc foarte bine în acest decor, dar ai grijă la alegere. Cel mai bine ar fi să optezi pentru registrul colonial, mai sobru și cu caracter universal. Un reper pot fi vazele Jeds, cu tușe orientale discrete, cu diametru 18 x h 32/41 cm.

Vaze Jeds, cu tușe orientale discrete. Foto: J-line

5.DE SEZON – Bradul Cone, înalt de 66 cm, e gata să evoce atmosfera festivă indiferent de locul unde l-ai plasa în cameră.

Brad Cone, înalt de 66 cm. Foto: J-line

Citeste si Lumini decorative de Craciun

 

 

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2012.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply