Alegerea scaunelor de bar – sfaturi și recomandări

0

Barul poate fi elementul central al livingului sau al bucătăriei tale, acel colț de relaxare pe care îl cauți într-o zi lungă de muncă sau în weekend, atunci când vrei să stai la povești cu prietenii. Barul a devenit de-a lungul timpului din ce în ce mai popular din două motive evidente: funcționalitate și aspect. Pe lângă avantajele pe care ți le aduce un bar, trebuie să recunoaștem că el poate transforma un living banal într-unul de efect, fermecător. Însă, dacă vrei ca acest lucru să se întâmple, ai nevoie de un set de scaune de bar potrivite, cum ar fi acele scaune din lemn elegante, dar confortabile în același timp pentru că știm cu toții cât de neplăcute pot fi anumite scaune de bar.

Scaunele de bar pot avea un loc important și în jurul mesei din bucătărie, însă ar fi bine să nu optezi pentru ele dacă există copii mici prin casă pentru că există riscul ca ei să se accidenteze. Să rămânem deci la concluzia că aceste scaune din lemn pentru bar sunt potrivite adulților în primul rând și eventual copiilor cu o vârstă mai mare sau cu înălțimea potrivită. Atunci când alegi scaunele de bar ideale trebuie să ții cont nu doar de design, ci și de înălțimea lor și de gradul de confort, mai ales dacă plănuiești să îți petreci mai mult timp stând pe ele.

Înainte de a alege scaunele de birou potrivite trebuie să știi că există mai multe tipuri de astfel de scaune, grupate în primul rând în funcție de înălțimea lor. Astfel, există scaune din lemn pentru bar obișnuite (numite și scaune de tejghea, cu o înălțime de maxim 66 de centimetri), scaune din lemn pentru bar, clasice (cu o înălțime de aproximativ 76 de centimetri) și scaune de bar spectator cu o înălțime de 86-91 de centimetri. Așadar, ar trebui să știi cam ce înălțime se potrivește barului tău pentru a alege scaunele potrivite. Dacă nu iei în considerare înălțimea lor, s-ar putea să te alegi cu niște scaune din lemn pentru bar ori prea înalte, ori prea mici, în orice caz, total inconfortabile pentru situația de față. Desigur, mai există și varianta în care poți opta pentru niște scaune din lemn ajustabile, a căror înălțime poate fi reglată. Scaunele din lemn pentru bar nu sunt doar extrem de aspectuoase, ci și accesibile ca preț.

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi scaunele de bar este materialul din care sunt fabricate. Lemnul reprezintă cea mai bună opțiune atunci când vorbim de scaunele pentru bar. Pe lângă faptul că au un design plăcut, ele sunt și confortabile, spre deosebire de scaunele de bar din metal sau din plastic care sunt destul de incomode. Mai mult decât atât, aceste scaune de bar din lemn se găsesc în mai multe nuanțe și pot fi astfel integrate multe mai ușor în orice tip de living sau bucătărie.

Nu în ultimul rând, designul este important atunci când vorbim de scaunele de bar. În zilele noastre, există o varietate de modele de scaune de bar, cu un design cât mai atractiv, modern și în unele cazuri, unic. În același timp, nu trebuie să tratezi superficial rezistența scaunelor de bar, mai ales dacă ai de gând să le folosești mult timp. Așa că, dacă îți dorești scaune de bar rezistente, confortabile, cu un design modern și la un preț accesibil, ar fi bine să intri accesezi ofertele magazinelor online și să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine barului tău!

Citeste si:

Sursa photo: pixabay.com
Sursa text: Digital workforce

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply