Reinventeaza scaunele de lemn

0

Nu știu voi, dar eu sunt veșnic încântată de frumusețea simplă a lemnului, iar scaunele de lemn sunt una din formele perfecte ale acestuia. De dragul lor am câteva idei prin care poți reinventa scaunele de lemn.

Reinventeaza scaunele de lemn (1)

Primul pas este recondiționarea lor dacă este vorba de piese mai vechi. Nu contează forma lor, iar eventualele modele diferite vor da mai mult farmec fiecaruia în parte, atunci când acestea vor fi așezate împreună. Lăcuieștele și repară-le dacă este cazul. Deseori sub mai multe straturi de vopsea se ascunde un lemn de calitate.

Pasul următor este să le vopsești în culori vii. Folosește vopsea acrilică, bine tolerată de lemn și care rezistă bine în timp. Alege culori intense în nunațe pure. Vor pune în evidență și scaunele de lemn și vor înveseli locul unde vor fi așezate acestea.

Reinventeaza scaunele de lemn (3)

Poți lăsa scaunele în forma lor naturală. În acest caz este nevoie de un lac protector și eventual poți să folosești puțin baiț pentru a accentua culoarea naturală a lemnului.

Reinventeaza scaunele de lemn (2)

Scaunele de lemn sunt perfecte în bucătărie, neapărat colorate diferit, în curte, pe terase sau în balcoane. pot fi punctul de inters în hol, își găsesc un loc uitl în baie și sunt binevenite în camera copilului sau în locurile de trecere pentru că sunt prietenoase și au personalitate colorând locul, oricare ar fi acesta.

Reinventeaza scaunele de lemn

Reinventarea scaunelor de lemn este o provocare și o formă de respect pentru obiectele vechi și pentru lemn…

Sursa foto: pixabay.com

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply