Ai nevoie de vopsea pentru exterior, dar nu te multumesti cu orice? Color Magic iti indeplineste asteptarile!

0

Ai nevoie de vopsea lavabila pentru exterior, dar nu te multumesti cu orice vopsea? Produsele Color Magic iti indeplinesc asteptarile!

Suprafetele de zidarie trebuie pregatite inainte de aplicarea vopselei pentru exterior, pentru ca structura vopselei si pigmentii din compozitia acesteia sa nu se deterioreze in timp. Ca un prim pas, trebuie sa ne asiguram ca tencuiala are o perioada de peste 28 de zile de la aplicare, ca este stabila si uscata. Trebuie sa aplicam o amorsa calitativa, recomandata, si sa respectam timpul de uscare inscris pe ambalaj.

Specialistii Color Magic afirma ca este indicat ca aplicarea oricarui tip de vopsea lavabila pentru exterior sa se faca in doua straturi.

Pentru a se evita aparitia de urme inestetice si neuniforme, aplicarea vopselei trebuie sa se faca de sus in jos.

Inainte de a trece la aplicarea propriu zisa, trebuie sa fim siguri ca vremea nu ne pregateste surprize. Conditiile trebuie sa fie prielnice si trebuie sa ne asiguram ca nu va ploua pentru urmatoarele 8 ore de la aplicare, iar temperatura suprafetelor pe care urmeaza sa fie aplicata vopseaua sa aiba o temperatura de maxim 35 de grade. 

Pentru a ne asigura ca nuanta de vopsea lavabila pentru exterior va iesi exact asa cum ne- am propus, este indicat sa tinem cont de cateva aspecte. 

Inainte de a incepe aplicarea vopselei lavabile pentru exterior, trebuie sa fim siguri ca am cumparat o cantitate suficienta pentru a acoperi toata suprafata pe care o dorim. Trebuie sa ne asiguram, de asemenea, ca vopseaua din toate cutiile are aceeasi nuanta.

In general, atunci cand hotaram sa utilizam o vopsea lavabila de exterior colorata, este indicat sa optam pentru o vopsea obtinuta prin sistemele de colorare si nu pentru o vopsea alba pe care sa o coloram acasa, deoarece putem estima gresit cantitatea de pigment necesara si putem obtine mai multe variatii ale aceleiasi culori.

Daca alegem totusi colorarea manuala a vopselei, este recomandat sa fie colorata intreaga cantitate odata, pentru ca daca nuanta vopselei variaza de la o cutie la alta, rezultatul final ar putea sa nu fie deloc dezirabil.

Ce ne recomanda producatorii de vopsea lavabila pentru exterior?

Compania Sikkens are o experienta de peste 200 de ani in domeniul materialelor pentru protejarea suprafetelor exterioare. Produsele acestui brand de prestigiu sunt importate si distribuite de echipa Color Magic, formata din specialisti capabili sa propuna intotdeauna cele mai bune solutii.

Principalele produse din gama Sikkens disponibile in magazinul online ColorMagic.ro

Sikkens Alpha Coat – Este o vopsea lavabila pe baza de apa, recomandata pentru suprafete exterioare.

Caracteristici:

– capacitate excelenta  de acoperire, aplicabilitate si aderenta

– protejeaza impotriva razelor UV

– rezistenta excelenta la intemperii si schimbari de temperatura

Levis Gevel Expert – Este o vopsea lavabila semi-lucioasa recomandată pentru exterior.

Caracteristici:

– pretabila suprafetelor din caramida, ciment, beton, fibra de sticla

– usor de aplicat

– uscare rapida

– gama foarte variata de culori stabile in timp

Levis Saptocryl – Este o vopsea lavabila pentru exterior recomandata pentru reparatii si renovari rapide.

Caracteristici:

– nu ingalbeneste in timp si nu emana mirosuri neplacute

– rezistenta foarte mare impotriva prafului si impuritatilor

– usor de curatat si intretinut

Magazinul online Color Magic poate fi accesat aici si veti gasi produse din categoria vopsea lavabila pentru exterior cu preturi accesibile.

Sursa Agentia Fortin

Citeste si:

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply