Acoperiri spa în diverse variante

0

Acoperiri spa în diverse variante – Bucură-te de spa indiferent de vremea de afară și nu lăsa capriciile vremii să-ți strice plăcerea unei reprize de leneveală în apă. Uită să mai consulți buletinul meteo, căci sub acoperișurile special create, bazinul tău te așteaptă în orice moment. Poți opta pentru un model compact sau pentru unul mai extins, de terasă. Ce variante de acoperiri spa ai la dispoziție?

Acoperiri spa
Acoperire spa Orlando. Foto: Alukov

Un sistem de acoperire în formă de dom poate fi montat în sezonul cald și demontat ușor în extrasezon, iar forma sa se încadrează în orice tipar arhitectonic. Calea de rulare a panourilor este extraplată și ergonomică. Structura este realizată din aliaj de aluminiu, iar vitrajele de regulă din policarbonat compact (sticlă organică).

Acoperiri spa
Sistem de acoperire pentru terasă. Foto: Dreamcover

Dacă preferi să acoperi un spațiu mai larg, în care să-și găsească locul și un bazin spa, poți opta pentru o acoperire de terasă, eventual cu secțiune transversală semiarcuită și vitrare din policarbonat compact cu aspect de sticlă. Structurile sunt realizate din profile de aluminiu de mare rezistență, iar panourile frontale sunt de regulă glisante. Dimensiunile generoase (lungimi chiar și de 10-12 m și lățimi de 3-6 m) permit instalarea unui bazin spa spațios pe terasă. Cel mai adesea, modulele se execută la comandă, în funcție de configurația spațiului disponibil.

Acoperiri spa
Sistem cu reglare pe înălțime. Foto: Greypoint

Dacă preferi să nu demontezi acoperișul în sezonul rece, ai la dispoziție acoperiri spa retractabile, la care platforma de acoperire se ridică automat, fără efort. Sunt realizate din materiale durabile și sunt foarte eficiente energetic. Grație formei piramidale, drenarea apei și a zăpezii se face foarte ușor. Sistemul de glisare se blochează pentru a împiedica utilizarea de către copii sau persoane neautorizate.

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 6/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply