ATENŢIE! De astăzi găseşti numărul de iunie pe piaţă!

0
Coperta PI 6
Coperta PI 6

Dragă cititorule,
De astăzi caută la chioșcuri numărul de iunie al revistei Practic Idei, deoarece ți-am pregătit multe subiecte interesante, de la îngrijirea viței de vie la cultivarea diverselor flori, de la confecționarea suporturilor textile și a huselor de scaune până la amenajarea băii în stil modern, alegerea pavajului potrivit ori secretele tencuielilor perfecte.
Sărbătorim și Ziua Copilului cu articole despre cum păstrezi amintirile dragi, ce poți bricola împreună cu cei mai mici membri ai familiei, cum organizezi o petrecere deosebită sau unde găsești cele mai simpatice povești pe internet.
De ești în căutarea unei idei de afaceri, atunci neapărat citește despre cum se obțin bani buni din cultura de zmeură și căpșuni. Iar de ești pasionat de flori, află ce specii iubesc soarele, cum se îngrijesc mahonia, crinii, floarea de hârtie, datura sau cum să transformi resturile vegetale în fertilizant ecologic. În ediția de iunie a revistei mai poți citi despre tratamente naturale cu rozmarin, psyllium, quinoa și cum se prepară măști cosmetice pentru orice ten.
Cauți o destinație pentru vacanță? Îți propunem Băile Herculane, Nessebar, Sinaia și Techirghiol. Și aceasta nu este tot, citește revista Practic Idei și vei găsi multe alte surse de inspirație!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply