4 trucuri eficiente, pentru un aer mai proaspăt în mașina ta

0

Nimănui nu-i place să intre într-o mașină în care persistă un aer greu respirabil… 
Dintre toate tipurile de mirosuri care se încăpățânează să rămână impregnate în tapițeria mașinii tale, fumul de țigară este poate cel mai păcătos. Creează un aer greu respirabil, mai ales pe timp de iarnă când vrei, nu vrei, trebuie să stai cu geamurile mașinii închise și deranjează pe toată lumea, inclusiv pe fumători.
Din păcate, este un miros greu de mascat de orice produs de împrospătare a aerului, așa că va trebui să găsești alternative creative de a scăpa de el cu totul. Iată 4 dintre acestea:

  • Dispozitive electronice de ultimă generație

Cea mai eficientă metoda prin care poți scăpa simplu de fumul de țigară din mașina proprie este să renunți cu totul la tutunul clasic. Măcar atunci când te afli la volan. Asta ca să nu oprești din oră în oră pentru a-ți lua doza de nicotină. Mai ales acum, că vine și iarna. Nu intra în panică, însă. Nu îți propunem să renunți cu totul la țigară, dar ce ar fi să o înlocuiești cu un dispozitiv electronic, cum este IQOS-ul? Probabil deja ai auzit de multe ori această denumire, însă știi cum funcționează?
IQOS folosește o tehnologie de ultimă generație care încălzește tutunul adevărat. Cu alte cuvinte, oferă satisfacția gustului de tutun prin încălzire, fără ardere, fără foc, fără scrum și cu mai puțin miros. Astfel, scapi de neplăcutul fum de țigară care se impregnează în tapițerie și te bucuri în continuare de obiceiul de a fuma în propria mașină. Nici nu-ți mai spunem că IQOS are un super design și este disponibil într-o varietate de culori

  • Boabe de cafea

Folosirea IQOS-ului poate fi dublată și de mirosul foarte plăcut al unor boabe de cafea proaspăt prăjite, pe care le poți pune într-un bol și ascunde undeva în bordul mașinii.
Pentru ca acest truc să funcționeze eficient, este important ca geamurile mașinii să stea închise. Vei scăpa de mirosul de fum în câteva ore și te vei bucura de aroma plăcută pe care numai prima ceașcă de cafea a zilei o poate avea pe parcursul întregii zile.

  • O cană de oțet

Dacă nu ești însă un mare amator de cafea, oțetul este poate cel mai vechi truc pentru a scăpa de mirosurile neplăcute de orice fel. Este, de fapt, trucul universal pentru multe probleme din gospodărie, fiind eficient chiar și pentru îndepărtarea depunerilor de calcar.
Asta nu înseamnă că trebuie să conduci cu o cană de oțet lângă. Lasă-o peste noapte în mașină și aerisește bine dimineața înainte să pleci la serviciu.

  • Coji de citrice

Nu mai arunca niciodată cojile de portocale. Asta pentru că, printre alte trucuri folositoare, absoarbe cu succes și mirosul neplăcut de fum de țigară din mașină.  Și îl înlocuiește cu un miros proaspăt și delicios, de care te vei bucura zile la rând.
Știi și alte trucuri eficiente pentru a elimina mirosurile neplăcute din mașină?
 
Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply