4 solutii pentru a masca cablurile din casa

0

Tehnologia a făcut mult bine pentru noi. Putem comunica oriunde în lume, rapid şi doar printr-un cablu. Dar, în această era digitală, există o problemă întâlnită în toate casele: cablurile. Nimic nu poate strica aspectul unei încăperi mai mult decât o fac cablurile. De ce? Pentru că sunt urâte, au o multitudine de culori şi atârnă peste tot.

Sunt multe soluţii pentru a le face nevăzute, şi iată câteva dintre cele mai simpatice:

Împletite
Eşti în pas cu moda, aşa că nu există nici un motiv pentru casa ta să nu fie şi ea în pas cu moda. Sigur ştii că au revenit la modă “brăţările prieteniei”. De ce nu îţi împleteşti cablurile ca pe o astfel de brăţară?
Alege culori asortare decorului şi prinde cablurile din loc în loc. Acum şi cablurile se din designul camerei.

Mascarea
Dacă uneori lucrezi de acasă şi ai un birou plin de cabluri, află că există o soluţie uşoară. Atârnă o bucată de pânză neagră în partea de jos a biroului. Nu va ştii nimeni că în spatele ei se ascund cablurile nedorite. Pentru un efect mai vessel, poţi prinde de pânză, folosind câteva bolduri, flori de hârtie decupate, sau orice altceva îţi trece prin cap.

Lipirea
Câteodată nu ai de ales şi eşti obligată să laşi aceste cabluri la vedere. În cazul acesta nu le lăsa la voia întâmplării. Leagă-le în mănunchiuri şi lipeşte-le cu bandă adezivă. Caută în magazine bandă adezivă colorată şi joacă-te cu culorile. Cel puţin nu mai atârnă haotic.

Renunţă la ele
Dacă îţi este chiar imposibil să accepţi existenţa cablurilor, atunci poţi renunţa măcar la unele dintre ele. Alege tastatura şi mouse-ul fără cablu, la fel şi conexiunea la internet.

Firele şi cablurile, indiferent cât de mici sunt, vor răpi ceva din farmecul oricărei camere. Nu e uşor să scapi de ele, dar poţi măcar să încerci. Aceste soluţii nu ne scapă de cabluri, ci ne ajută să le încadrăm în designul camerelor noastre.

Tu ce alte soluţii ai găsit pentru a masca cablurile ?

 

Sursa: homeoffice.about.com

Sursa foto: fischer-cg.de – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply