Culori mereu la moda pentru peretii casei tale

0

culori mereu la modă (1)In domeniul amenajărilor interioare exită tendinţe şi culori la modă, dar printre toate acestea există şi culori mereu la modă, adică exact acele culori care nu se demodează niciodată şi care sunt printre primele şi cele mai bune alegeri. Mereu!

Citeste si: Armonia culorilor pentru amenajarile interioare. Demonstratie practica

Nuanţe de piersică. O nuanţă suavă, caldă şi plăcută care poate fi asortată cu o multime de culori de la alb la gri şi crem, de la diverse nuanţe de maro, până la portocaliu şi roz. Cel mai des culoarea piersicii coapte este folosită în camerele copiilor, dar această nuanţă este ideală în orice altă încăpere, înclusiv în living, baie sau în bucătarie.

Citeste si: Culori tari pentru casa. Idei si provocari

Rozul purpuriu. Această nuanţă este o combinaţie de roz, fuchsia şi mov şi este una din cele mai bune alegeri pentru camerele de zi şi pentru holuri, băi şi bucătării. Asortează rozul purpuriu cu nuanţe de alb, gri, argintiu, negru sau lemn natur.

Gri cărbune este soluţia pentru camerele decortate masculin, pentru stilul minimalist şi pentru interioarele foarte moderne.

culori mereu la modă (3)Tonurile de gri cărbune aduc dramatism şi sunt fundalul perfect pentru patul şi noptierele cu design modern de culoare albă.

Mobila albă, cea metalică şi piesele transparente se adaptează cel mai bine şi sunt puse în valoare de pereţii zugrăviţi în gri cărbune, aceasta fiind una din culorile care sunt de vreo câţiva ani încoace în categoria de culori mereu la modă.

Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

Cert este ca toate nuanţele de gri sunt printre culorile mereu la modă, fiind una din revoluţiile în domeniul decoraţiunilor, griul intrând în categoria soluţiilor extrem de des folosite pentru zugravirea pereţilor pentru potenţialul excepţional pe care îl are această culoare cu totul şi cu totul speciala.

Evident intră în categoria de culori mereu la modă toate combinaţiile şi toate nuanţele de gri, de la cele metalice până la minunatele griuri colorate.

culori mereu la modă (4)

Griul carbune este un excelent fundal pentru accentuarea elementelor decorative portocalii, vernil, roz sau albe.

Galben lămâie este una din acele culori mereu la modă şi o culoare care aduce lumină în casă. Galbenul lămâie este o culoare îndrăzneaţă şi aprinsă care îţi sare în ochi, chiar şi atunci când este folosită în cantitati mici.

Galbenul lămâie merge perfect cu nuantele de gri deschis, maro ciocolatiu şi poate să fie un excelent accent cromatic.

Citeste si: Albastrul in decorarea casei. Sfaturi practice

Verde mentă este o nuanţă care induce senzaţia de răcoare, este alegerea ideală mai ales în încăperile orientate spre sud. Datorită faptului că este o nuanţă plăcuta ochiului, relaxantă şi odihnitoare, poţi folosi verdele mentă în oricare dintre încăperile casei: baie, dormitor, bucătarie, hol, living, birou şi mai ales în camera copiilor.

Cert este că verdele mentă este una din acele culori mereu la modă şi poate să fie asortată cu uşurinţă cu alb, cu alte nuanţe de verde, cu gri, crem, galben şi culori din sfera lui roşu pal şi grena.

Sursa foto: Casa si gradina

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply