3 idei de reamenajare a casei pe care trebuie să le încerci!

0

Orice beneficiar își dorește să aibă o casă spațioasă și confortabilă, pe care să o poată amenaja după bunul plac. Firește, pentru că ne dorim întotdeauna să beneficiem de frumos, dar și de modern deopotrivă, avem tendința de a căuta în permanență metode de amenajare a spațiului locuit, care să fie pe placul nostru și care să nu coste nici foarte mulți bani. Acest lucru este complet realizabil, iar ideile sunt din cele mai interesante.

Alege canapele extensibile!

O canapea extensibila poate fi o soluție eficientă de reamenajare a spațiului. Vei vedea ca există foarte multe modele de canapele extensibile care îți pot schimba imaginea casei, rezultatele fiind eficiente și de efect. Canapelele extensibile moderne îți permit să jonglezi cu culorile, astfel încât să ai impresia că o canapea devine piesa centrala a marelui puzzle care este reprezentat de către casa ta. Mai mult decât atât, vei observa că există modele de canapele într-o multitudine de culori, drept pentru care, dacă în casa ta vrei să încerci o decorare tematică, acest lucru îți va fi de mare ajutor. Canapelele au diferite texturi și modele, ceea ce le va face ușor de integrat în peisajul casei tale. Te poți juca cu culorile și cu modelele, poți alege carouri sau linii verticale, poți alege modele de canapele extensibile uni sau în mai multe tonuri, astfel încât canapeaua perfectă să poată trona în casa ta, îmbiindu-te la odihna. Un aspect important în acest caz este să găsești o canapea care să îți satisfacă cerințele atât la nivel estetic, cât și la nivel funcțional, în ceea ce privește confortul.

Adaugă soluții inedite de iluminat!

Dacă până acum aplicele erau la mare căutare în rândul utilizatorilor, iată că astăzi ne îndreptăm privirea spre alte soluții de iluminat, moderne și deosebite. Un lampadar sau chiar o lampă de veghe, banda led sau chiar candelabrele, aceste soluții chiar vor da o altă imagine casei tale. Firește însă, alegerea unui corp de iluminat va trebui să respecte și ideea de amenajare a casei, drept pentru care nu vom monta un candelabru într-o locuință redusă ca dimensiuni, atât în plan vertical, cât și orizontal. De asemenea, nu vom monta banda led într-o casa cu tematică rustică, iar exemplele pot continua. Ideea este aceea de a potrivi soluțiile de amenajare conform propriilor locuințe, făcându-le pe acestea să se integreze cât mai subtil cu putință.

Decoreaza cu gust!

Decorațiile au darul de a schimba foarte mult aspectul casei. Ca exemplu, putem vedea cum se transformă casele noastre în preajma sărbătorilor de Crăciun și, urmând acest model, putem decora casele după bunul nostru plac. Fie că alegem o tematică marină sau ideea de curcubeu, va trebui să avem în vedere un echilibru al decorațiunilor, astfel încât să nu ne transformăm casa în parc de distracții. Păstrarea unei măsuri în acest caz va avea ca rol o modificare discretă a camerei care, cumulată și cu alte modificări din cele exprimate mai sus, îți poate transforma casa cu care te-ai obișnuit într-un adevărat castel.

Alegerea eficientă a mobilei, a cuverturilor, a închiderilor interioare, constituie și acestea aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul dacă ne dorim să facem o schimbare în casele noastre. Deși în mod normal am putea să nu acordăm atenție acestor lucruri, ei bine ar trebui să știm că tocmai detaliile sunt cele care definesc de fapt imaginea casei noastre, ca ansamblu.

Din fericire avem multe opțiuni, care respectă atât gusturile noastre cât și condiționările de buget. În funcție de aceste lucruri putem avea în vedere modificările potrivite, astfel încât gradul nostru de satisfacție și de mulțumire să fie la cote din cele mai înalte.

Sursa foto: Pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply