10 trucuri care schimba complet decorul din casa

0

Am făcut o listă cu 10 trucuri care schimba complet decorul din casa. Este un plan simplu prin care poți reamenaja și reorganiza casa, și o soluție foarte bună pentru a schimba complet aerul casei tale. Aceste trucuri care schimba complet decorul din casa nu sunt nici complicate, dar nici foarte simple. Dar, nu mai este o filozofie să zugrăveşti un perete şi oricine poate face mici îmbunătăţiri şi adaptări în casă sau în apartament.

10 trucuri care schimba complet decorul din casa

Fă-ţi un plan şi stabileşte ce doreşti şi ce urmăreşti de la această reamenajare. Evaluează ceea ce poţi face şi vezi care sunt costurile estimative. Stabileşte ce fel de ajutor de specialitate îţi trebuie şi fă o lista a materialelor necesare de la vopsea la o nouă baterie pentru baie şi vezi dacă suma totală a investiţiei este pe măsura posibilitaţilor tale.

10 trucuri care schimba complet decorul din casa

Elimină din casă tot ceea ce nu-ţi este necesar, tot ceea ce este vechi, stricat sau nefuncţional. Curaţă şi repara mobila, covoarele şi instalaţa sanitară în baie şi bucatarie. Nu omite balconul, cămara şi debaraua. Deseori aceste spaţii nu sunt eficient utilizate.

Pune rafturi noi in camară, mai mari şi mai solide, transforma debaraua in dresing şi aruncă toate obiectele inutile din balcon.

Încearcă o regândire a spațiilor. Ia în calcul desființarea unora dintre pereții interiori și reconfigurarea camerelor.

Zugrăveşte toată casa într-o singură culoare. Albul este mereu cea mai bună soluţie. Poţi utiliza o tentă de culoare. Cele mai bune alegeri sunt griul, albul cu tentă albastră, albul cu tentă usoară de galben (mai ales pentru camerele întunecate) sau o vaga urmă de verde, pentru camerele de zi. Aşa cum există griurile colorate există şi nuanţele colorate de alb.

Reevaluează toate sursele de iluminat. Lumina este unul din detaliile de bază în decoraţiuni şi un element esenţial de care trebuie să ţii seamă la această reamenajare în 10 paşi.

Acordă atenţie maximă bucătăriei. Corpurile suspendate, uşile cu geam ale bufetelor de bucătărie şi un blat nou schimbă complet imaginea încăperii.

Nu renunţa complet la mobila ta. O canapea nouă sau doar o husă pot da un aer nou şi proaspat întregii camere.

Reorganizează biblioteca. Aranjeaz-o dupa regulile practice de aici, si vei avea numai de câştigat.

Ai maximă grijă la detalii. Acestea sunt cele care dau aspectul îngrijit şi confortul unei case. Degeaba ai respectat tot planul de reamenajare în 10 paşi dacă o priză nu merge sau dacă apa picură în baie, de exemplu.

În loc de final, ca o ultimă recomandare pentru acest plan de reamenajare în 10 paşi răsfoieşte câteva reviste înainte şi vezi ce oferte au marile magazine. Deseori acestea sunt o excelentă sursă de inspiraţie şi o provocare care să te pună în mişcare în realizarea acestui plan de reamenajare în 10 paşi.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply