Vrei o mansardă răcoroasă? Avem o soluţie!

0

Este vară, cu siguranţă anotimpul preferat al celor mai mulţi dintre noi. Vara înseamnă, în egală măsură, zile lungi cu soare şi pline de căldură, dar şi răcoare şi îngheţată. Ne place să căutăm răcoarea teraselelor verzi şi umbroase când ieşim din casă. Dar, ce facem cât timp stăm în casă? Având în vedere că mai bine de 90% din timp îl petrecem în interior, este bine să optăm pentru soluţii care ne aduc şi menţin răcoarea mult dorită acasă.

Se cunoaşte faptul că, de regulă, mansardele sunt percepute că spaţii în care vara este foarte cald, datorită supraîncălzirii suprafeţelor vitrate. Acest lucru se întâmplă dacă mansardă nu a fost izolată corespunzător, iar suprafeţele vitrate sunt mari.

Pentru a evita căldură în exces, alege pentru ferestrele tale VELUX rulourile potrivite, cu rol de a reduce temperatura din interior cu până la 5 grade. Adică, alege pentru fiecare fereastră VELUX, un rulou exterior parasolar! Iată pe scurt, principalele motive pentru care parasolarul VELUX este soluţia potrivită la ţine în mansardă:

• Are efectul de a reduce temperatura în interior cu până la 5 grade

• Se montează uşor pe exteriorul ferestrei de mansardă; vine exact pe dimensiunea ferestrei tale şi se potriveşte perfect

• Fiind montat pe exteriorul ferestrei, previne supraîncălzirea geamului

• Este transparent, iar materialul tip plasa creează un efect plăcut de umbrire, fără a obtura priveliştea

• Se montează şi acţionează cu mare uşurinţă, din interior

• Este testat, fiind proiectat să reziste în condiţii de vânt şi furtuni extreme. Vezi aici cum se testează.

• Are un preţ foarte avantajos

• Are 3 ani garanţie

Ruloul exterior parasolar este recomandat să se monteze în special pe ferestrele de mansardă VELUX orientate spre sud care aduc o lumina foarte puternică în cea mai mare parte a zilei, dar şi pe cele orientate către vest sau est, care aduc o lumina caldă şi aurie pe durata întregii zile.

Se poate achiziţiona prin toţi distribuitorii VELUX din ţară, precum şi online, prin magazinul www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Text şi foto: VELUX

Fii la curent cu noutăţile pe velux.ro, facebook.com/VELUX, instagram.com/veluxromania

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply