Utilizari geniale pentru detergentul de vase in casa si nu numai

0

Detergentul de vase este un produs universal, dar unele din utilizările lui nu sunt bine cunoscute tuturor. Iată cinci utilizări geniale pentru detergentul de vase, pe care cu siguranță nu le știai, dar pe care, dacă le vei folosi îți vor ușura munca în casă și în gradină.
detergentul de vase
1. Șterge petele de grăsime pe haine. Detergentul de vase poate face ceea ce un detergent excepțional de rufe nu poate face. În cazul petelor de grăsime, dar și al petelor vechi de grăsime detergentul de vase este miraculos. Pune o soluție concentrată de detergent de vase pe pată. Poți să folosești chiar și detergent nediluat dacă este vorba de materiale mai groase. Lasă să acționeze câteva minute apoi clătește cu apă. Detergentul de vase scoate perfect dunga neagră de pe gulerele de cămașă și este bun și pentru curățatul lânii și al mătăsii.

Citeste si: Ce trebuie sa stii despre masina de spalat.

2.  Curăță tapiseria. Fă o soluție concentrată de apă caldă și detergent de vase. Agită energic apa pentru a face foarte multă spăumă, Folosește un burete care face la rândul lui multă spumă. Spuma aceasta este ideală pentru a curăța tapiseriile canapelelor și al fotoliilor. Freacă energic și șterge cu un prosop absorbant, uscat și curat. Rezultatele sunt fantastice! La fel se curăță și covoarele și mochetele. Adaugă în soluțiea pentru covoare o lingură două de oțet.

Citeste si: 10 greseli la spalatul rufelor.

3. O soluție de apă și detrgent de vase este ideală pentru a curăța tocurile ferestrelor de tip termopan, scaunele de grădină din plastic, podelele din gresie, linoleumul și parchetul laminat.

4. Bijuteriile, periile, pieptenii se curățe perfect cu soluții de apă fierbinte și deteregent de vase. Soluția este foarte eficientă cu cât are mai multă spumă. Poți să folosești eventual o periță de dinți veche pentru a freca toate colțurile.

Citeste si: Utilizari ale otetului in curatenie

5. Adauga o lingură de detergent de vase în mașina de spălat atunci când speli fețe de masă și prosoape de bucăterie. Se vor curăța impecabil. Detergentul de vase este cel mai bun detergent lichid pentru toate țesăturile delicate. Atențe! Folosește detergentul de vase simplu, fără balsam.

Spor la treaba!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply