(P) Utilajele de grădină Husqvarna, echipate cu cele mai performante discuri de motocoasă

0

Fie că tăierea și cosmetizarea ierburilor aspre, buruienilor și tufișurilor mici intră în “fișa postului” sau pur și simplu ai aceste îndeletniciri în jurul casei, Husqvarna îți stă la dispoziție cu cele mai bune produse.

Utilajele care poartă sigla producătorului scandinav sunt echipate cu accesorii și componente fiabile și cu cele mai performante discuri de motocoasă. Acestea vor asigura o tăiere rapidă și uniformă, în același timp fiind proiectate pentru o durată de viață îndelungată.

De altfel, motoutilajele suedeze sunt printre cele mai apreciate din întreaga lume tocmai pentru că pot fi folosite atât de utilizatori experimentați, cât și de începători în ale grădinăritului.

Echipamentele Husqvarna sunt construite pentru a aborda cel mai dificil teren, fiind echipate cu diverse tipuri de disc motocoasa, în funcție de scopul fiecăruia dintre acestea. Produsele marca suedeză sunt ușor de manevrat, ceea ce presupune un efort minim din partea utilizatorului pentru obținerea rezultatelor perfecte.

Nu în ultimul rând, întrucât siguranța este întotdeauna pe primul plan, hamurile cu care sunt dotate aceste motounelte garantează o fixare ergonomică și scad riscul accidentelor și al oricărui alt tip de incident la zero.

Motouneltele nordice se remarcă prin trei caracteristici importante, fiecare dintre acestea referindu-se la un element crucial: utilizatorul, desișul care trebuie tăiat, respectiv mediul înconjurător.

Astfel, utilajele îți asigură ergonomie maximă, pentru o productivitate și un randament cât mai bune, iar acestea sunt adaptabile, în sensul că simpla schimbare a discului de motocoasă le face potrivite pentru numeroase medii. Nu în ultimul rând, grija pentru mediu se reflectă în emisiile cu 75% mai mici și consumul cu 20% mai eficient.

Husqvarna

Iată, în continuare, care sunt principalele caracteristici ale motoutilajelor Husqvarna pentru iarbă aspră, buruieni, tufișuri mici și paie:

  1. Schimbarea ușoară a discului de motocoasă. Lăcașul magnetic al pinului de blocare facilitează schimbarea rapidă a echipamentului de tăiere, așa-numitele cuțite pentru iarbă.
  1. Motorul X-Torq. Acesta a fost construit pentru a reduce emisiile de noxe cu până la 75% față de modelele precedente, dar și să crească randamentul carburantului cu 20%, păstrând aceeași calitate a rezultatelor obținute.
  1. Sistemul LowVib. Acest sistem, patentat de către Husqvarna, presupune amortizoare anti-vibrații eficiente, care menajează mâinile utilizatorului, ferindu-l de diverse afecțiuni care ar putea apărea în timp la nivelul membrelor superioare.
  1. Mânerul ajustabil. Nu în ultimul rând, mânerul ajustabil, mai exact ghidonul reglabil cu design ergonomic, garantează un confort sporit al persoanei care folosește motocoasa, fie că vorbim despre profesioniști sau pasionați de activități în jurul casei.

Roco Piese, cea mai variată ofertă de discuri de motocoasă

Magazinul online Roco Piese pune la dispoziția clienților săi peste 50 de modele de discuri de motocoasă, de la brand-uri precum Red Mountain, Sugihara, dar și produse chinezești sau taiwaneze.

Acestea sunt compatibile cu modele de motoutilaje atât de la Husqvarna, cât și de la Echo, Kawasaki, Robin, Ruris, Shindaiwa și Stihl. Prețul acestora pornește de la 10 lei și poate ajunge până la 200 de lei, în cazul pachetelor promoționale cu 10 bucăți. Nu în ultimul rând, reducerile oferite ajung până la 35%.

 

Sursă foto: pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply