O reteta simpla pentru un interior confortabil

0

interior confortabilCateva imagini dezvaluie o reteta simpla pentru un interior confortabil. Principiile aplicate aici, principii care se pot relua si aplica si in alte locuri sunt simple.

Un interior confortabil este un interior cald, unde predomina lemnul, mobila veche, reconditionata sau bine pastrata. Adauga o canapea de piele. Una noua este stralucitoare si demna de admiratie, dar una care are niste ani in spate si este bine intretinuta este calda si are patina timpului.

Citeste si: Cum cureti canapeaua de piele

Reteta simpla pentru un interior confortabil include: mult alb, ca si culoare predominanta, accente de culoare care sa fie din categoria culorilor calde, podele de lemn, mobilier vechi, dar bine intretinut si in perfecta stare de functionare, piele si, neaparat, tesaturi naturale. Fotoliile din imagine, de exemplu, sunt vechi, dar au fost retapisate si sunt protejate de huse albe.

Citeste si: Living mare, intr-o camera mica

In alcatuirea unui interior confortabil adauga piese de mobilier noi. Scaunele din bucatarie, accesoriile din bucatarie, electronicele din casa, o masa pentru cafea. Canapelele sunt noi, simple si albe. Proprietarii au folosit huse si le schimba periodic pentru a le avea mereu imaculate. Husele sunt facute din in gros, foarte usor de intretinut.

Citeste si: Regulile Feng Shui in camera de zi

Podelele sunt gri-albe, lacuite dar sunt lasate in starea lor autentica, fara a fi finisate suplimentar. In acest fel sunt prietenoase, calde, familiare si perfect integrate decorului. Daca podele ar fi fost perfect finisate, acestea nu s-ar mai fi potrivit in aceeasi masura cu interiorul confortabil, asa cum se intampla cu aceste podele cu aer rustic.

Farmecul locului este dat si de unele piese de mobilier foarte vechi. Masa, sobe, usile si scarile sunt vechi, frumoase si bine intretinute.

Intreg ansamblul pare organizat in stil scandinal, simplu, degajat si neaglomerat, dar acest interior confortabil este mai mult decat atat. Mai multe fotografii poti vedea aici.

Sursa: 79ideas

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply