Un apartament în Turnul Eiffel

0

Cum ar fi să fii primul turist din lume care are norocul să doarmă într-un apartament în Turnul Eiffel? Ce senzație minunată ar fi să te trezești dimineața și să poți privi Parisul, de acolo, din cel mai celebru turn al Franței?

Turn Eiffel_1

Aceste întrebări și le-au pus cei de la LAGO, una dintre cele mai cunoscute companii de design și producătoare de mobilier din Italia și din întreaga lume.

Patru câștigători norocoși

Pe perioada UEFA EURO 2016, HomeAway, o agenție de top în domeniul rezervărilor online de vacanțe, a ales LAGO pentru a mobila o parte dintr-un apartament cu totul și cu totul special: un apartament suspendat la o înălțime de 57 m deasupra Parisului, un apartment amenajat chiar în interiorul Turnului Eiffel…

Turnul Eiffel_5

În zilele de 23 și 28 iunie, precum și pe 4 și pe 8 iulie, patru câștigători fericiți ai concursului EiffelTowerAllYours organizat de către agenția de turism HomeAway pentru EUFA EURO 2016 vor putea petrece câte o noapte în acest apartament.

O sală de conferințe transformată

Turnul Eiffel_2

Apartamentul din Turnul Eiffel a fost amenajat de către designerul Benoit Leleu. Acesta a transformat o sală de conferințe în mai puțin de 48 de ore, combinând stilul Haussmann cu mobilier modern.

Mobilierul LAGO, modular și ușor, conferă spațiului flexibilitate.

Turnul Eiffel_4

Cele două dormitoare, dintre care unul are un pat cu aer, ce se sprijină pe picioare din sticlă, și un living generos în care se găsesc canapele cu aer și biblioteci modelul Tangram, de la LAGO, precum și toate accesoriile conferă apartamentului un aer homey. După finalul campionatului, apartamentul va fi desansamblat.

Text: Cristina Stoica, redactor-șef

Foto: PR

Turnul Eiffel_3

Turnul Eiffel_6

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply