Trucuri de amenajare de la specialistii in decoratiuni

0

trucuri de amenajare de la specialiștiiVrei o casă ca în reviste? Atunci folosește aceste trucuri de amenajare de la specialiștii în decorațiuni interioare. Sunt soluții care-ți vor părea atât de simple și de facile încât vei fi uimti că nu le-ai folosit până acum.

Am făcut o listă cu cele mai importante trucuri de amenajare de la specialiștii în decorațiuni interioare, pe care le poți folosi la tine acasă, în orice casă, îndiferenmt cât este de mare sau de mică, indiferent dacă este la bloc sau dacă este o casă individuală.

Citește: Stilul boem, o abordare practica

trucuri de amenajare de la specialiștii (1)1. Alege ca un profesionit culoarea pereților. Folosește mereu nunațe de alb strălucitor pentru tavan. În camerele foarte luminoase, și doar în acestea merge albul smântână sau crem. Alge culori intense pentru pereți, indiferent care este nuanța acestora.

Culoarea trebuie să fie mereu onctuasă, densă și plină. Nu folosi niciodată tonuri nedefinite sau apoase. Îndraznește și colorează pereții în tonuri de culoare intensă. Nu te teme de gri, de roșu, de negru.

2. Amenajeaz-ți baie ca la hotel. Ce este caracteristic pentru o baie de hotel? Ordinea perfectă, lumina puternică, foarte puține obiecte expuse. Acasă, folosește dulapuri și spații de depozitare și lasă la vedere cât mai puține obiecte personale. Folosește lumină puternică, eventual spoturi. Alege faianță, gresie sau vopsea în tonuri pastelate, calde, pentru băile mici, și fii extravagant în ceea ce privește culorile în băile mai mari. Foloseste prosoape albe (nimic nu se compară cu eficienta, eleganța și versatilitatea prosoapelor albe). Adaugă un coș de gunoi și o plantă. Aceste sunt trucuri de amenajare de la specialiștii în decorațiuni interioare!

3. Adăugă o zonă de relaxare în dormitor. Colțul de relaxare din domitor este un detaliu pe care ți-l poți permite, dacă te organizezi inteligent. Colțul de relaxare este practic și face camera să pară mai mare. Ai nevoie de un scaun sau de un fotoliu comod, un lampadar si, eventual un taburet pentru picioare sau un mic raft pe perete.

Citește și: Patru stiluri mereu actuale

trucuri de amenajare de la specialiștii4. Organizează masa de cafea din sufragerie ca un profesionist. Poate părea util să o păstrezi goală, dar ai putea ține pe masă de cafea din sufragerie o vază cu flori, albume de artă, lumânări parfumate sau un obiect decorativ special.

Un ceainic vechi, o ramă elegantă, pietre valoroase sau obiecte din ceramică. Nu uita să adaugi un vas cu flori proaspete sau ceramică. Un truc excelent este acela de a schimba periodic decorul de pe măsuța din sufragerie. Aceste este unul din cele mai bune și mai simple trucuri de amenajare de la specialiștii în decorațiuni interioare.

5. Iluminatul artistic al camerei. Asta înseamnă să folosești surse de iluminat pe trei planuri: la nivelul podelelor, la nivelul ochilor, dacă stai și în tavan. Combinarea acestor surse de iluminat ale camerei poate creea decorul de scenă într-o cameră și este unul din cele mai bune și mai eficiente trucuri de amenajare de la specialiștii în decorațiuni interioare. În plus cu cât o cameră este mai mică, cu atât sursele de iluminat trebuie să fie mai multe și mai intense.

Citeste si: Casa suedeza, model de organizare si stil

6. Plante verzi și flori. Plantele verzi și florile proaspete au darul de lumina o cameră mai mult decât o poate face orice alt element de decor din casă. Cea mai bună soluție pe care o poți aplica este aceea de avea o plantă verde, sau mai multe, în fiecare cameră. Alege plante proporțional cu dimensiunea camerei. În camerele mici, ghivece mici, cu plante bogate, cu frunze mici. Eventual grupează trei-cinci ghivece. În camerele mari poti folosi vase mari și plante cu frunze mari.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply