Trucuri de amenajare care functioneaza perfect in orice casa

0

Trucuri de amenajare

Exista trucuri de amenajare care functioneaza doar in anumite spatii, dar exista si trcuri de amenajare care se preteaza perfect pentru orice spatiu si pot transforma casa sau camera intr-un loc foarte placut, elegant si echilibrat. Toate aceste trucuri de amenajare sunt in fapt niste artificii care au la baza echilibrul dintre forme, respectarea proportiilor si armonia dintre forma si culoare. Completeaza aceste trucuri de amenajare cu ceea ce iti indica personalitatea si stilul tau personal, iar rezultatul o sa fie exceptional.

Acestea sunt cele mai utile si mai folosite trucuri de amenajare interioara. Le poti aplica in orice camera.

Un pat mai mare. Acesta este primul truc care schimba complet dormitorul. Nu exista dormitor in care sa nu incapa un pat mare. Mai bine scoti mobila si lasi numai patul. Asa spun specialistii! Un pat mare face o camera sa para mai mare. Trebuie, totusi sa gasesti un echilibru intre dimensiune camerei si cea a patului.

Zugraveala inchisa la culoare. Acesta este unul din trucurile in decoratiuni interioare cel mai controversat. Exista ideea ca un perete negru micsoreaza spatiul, cand in fapt se intampla exact pe dos. Daca iti planifici sa decorezi o camera mica ia in calcul si culori inchise la culoare nu doar alb sau alte culori pastelate.

Amestecul de stiluri. Acesta este un truc foarte bun in decoratiuni interioare, este reconfortant si o idee foarte buna mai ales daca vrei sa faci o camera moderna si eleganta, mentinand in acelasi timp o atmosfera confortabila. Adauga accente clasice si de epoca intr-un decor modern. Merge de fiecare data.

Lampi de supradimensionate. Aceasta este o solutie care da un aspect impunator mentinand in acelasi timp confortul. Ca truc in decoratiuni interioare, lampile supradimensionate dau un efect dramatic si o stare de spirit romantica si primitoare.

Plante mari. Acesta este un truc pe care il folosesc toti specialistii in decoratiuni interioare. Este una din cele mai bune metode pentru a umple un spatiu gol si a da armonie, unitate si echilibru spatiului. In plus plantele sunt foarte versatile si arata bine in orice fel de decor.

Sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply